Vélemények a Adobe Premiere Pro és Phosohop okj tanfolyamról?
Hát a profit szerintem ne említsd egy tanfolyammal se egy mondatban, de még egy nappali képzéssel sem. Ez arra jó, mint vezetésnél a jogosítvány. Megszerzed a papírt, és elkezdhetsz onnantól "tanulni". Nekem a második szakmám első éve tartalmazta a PS-t, és 15 éve dolgozok benne, de még mindig tud újat mutatni. Na csoda lenne az is, ha nem tudna, hiszen még a PS 3.0-ával kezdtem PowerPC-n, és minden verzión dolgoztunk az évek során.
A másik szűk keresztmetszet az volt, hogy a munkáltatók nem szerették a tanfolyamos papírt. Nyilván azért, mert szart se adott képzésben. Viszont mostanában azt látom, hogy a papír másodlagos, a lényeg, hogy munkaviszony szempontjából meglegyen. A fontos, amit ténylegesen fel tudsz mutatni tudásban, tapasztalatban, referenciákban.
Az első válaszolónak:
És akkor munkát milyet lehet válalni ilyen képzéssel meg milyen fizetésak vannak benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!