Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vélemények az akkumulátor...

Vélemények az akkumulátor fajtákról?

Figyelt kérdés

Perion, Power, Varta, Bosch, Banner, vélemények ezek a fajtákrol, tapasztalatok, és ajánlások.

Előre is köszönöm!

2017. dec. 10. 19:29
 1/8 anonim ***** válasza:
69%

vegyél egyet valamelyikből, és használd. ameddig garancia van rájuk addig biztosan bírják. utána pedig bármelyik, bármikor elromolhat.

egy biztos: a bosch nem annyival jobb, mint amennyivel drágább a többinél.

2017. dec. 10. 19:40
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm de autoba lenne az aksi nem pedig "babettába"
2017. dec. 10. 19:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem banner volt a kocsimban 65Ah most egy 70Ah-s bosch van benne 2 éve , de még mindig télen-nyáron pöcc-röff jaa és egy 1.9-es dízel . A másik a családi azt most vettük és az is bosch aksit kapott 2.0PDTDI azaz mind a kettő dizel ami izzitáskor eléggé sok áromt vesz fel , de meg se érzi

Banner vagy Bosch ez a kettő ami meg éri volt vartam az kuka gariba vissza lett vive mert 2 nap után nem inditotta a kocsit Power meg a perion nevén is hallatszik , hogy valami 3-ad osztályu vacak .

2017. dec. 10. 19:56
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Nekem van két Electric Powerem ( Jászakkus csoda ) és teljesen jól. Van Bosch Silver S3-am is, az is teljesen jó. Lényegében tényleg mindegy. Megfelelő kapacitás, magas indítóáram, a többi nem számít.
2017. dec. 10. 19:57
 5/8 anonim ***** válasza:

az akkunak mindegy hogy mibe van beszerelve. a babetta akku ugyanúgy működik mint a személykocsiba való akku.

mit vársz? biztos lesz majd aki megírja hogy melyik a tuti márka, mert az ő kocsijában száz évet kibírt.

de ilyen legjobbakksi márka nincs. mindegyik kibír néhány évet -jellemzően 4-6 évet- és utána cserélheted egy újra.

nekem a kamionban volt jászplasztik ami három szezont is bírt, és volt olyan bosch amelyik két hónap után cellazárlatos lett.

(a kamionokban általában két évet bír egy pár akkumulátor, a sok fogyasztó miatt)

2017. dec. 10. 19:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem amik eddig jól teljesítettek: Yuasa (japán), Exide, Banner, Jász-Plasztik
2017. dec. 10. 20:05
 7/8 anonim ***** válasza:

A tutit azt nem tudom , csak azt hogy én a személykocsimba a legtovább az EXIDE birta. 8 év.

A VARTA, a JÁSZAKKUval már jóval kevesebbet birt.

De ugyanez van a kamionoknál is , ott dolgozok. A VARTA ott se nagyon birta , egy-másfél évet csak . Ellenben az EXIDE ott is jóval tovább birja. Ráadásul a VARTA már egy éves korában alig birta beinditani az autót. A BANNER se birta egy évig se. Más félét meg nem is használunk.

2017. dec. 10. 20:14
 8/8 anonim ***** válasza:
28%
Én Vartára esküszöm, más ismerőseim a Bannert dicsérik. Igazából semmilyen akku sem rossz, 2-3 évet mindegyik kibír még kemény télben is, a különbség ott van, hogy bírják e több mint három évig, vagy nem.
2017. dec. 10. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!