1/7 anonim válasza:
Nem voltfüggő, az áramerősség és indítóáram határozza meg!
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor rosszúl tettem fel a kérdést. De igazából arra lennék kiváncsi, hogy 24 voltos rendszerű a teherautók, és az érdekelne hogy 24volt alá esik a feszültség beindul e a motor. Vagy mennyi az a határ ahol még indul a motor. Pl: 23.8V.
2017. nov. 27. 13:48
4/7 anonim válasza:
Első vagyok, és továbbra is azt mondom, hogy nem a VOLT határozza meg. Mert egy teljesen új akkut ha megterheled 11.99V-ra is leugorhat is beindul az autó vele... A régebbi akku 12.3V-nál sem indítja el, mert nem tudja már azt az áramerősséget rerpodukálni.....
5/7 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm! Akkor minden az akku állapotától függ.
2017. nov. 27. 13:58
6/7 anonim válasza:
Minden az akku állapotától függ, viszont a haszonjárművekben általában gyorsan elhasználódik az akkumulátor és viszonylag sűrűn van cserélve.
Típusfüggő illetve az akkumulátor kapacitása sem mindegy. Egy jó 13 literest motort 23,5Volttal még el kellene tudnia indítani két darab 225AH-s akkunak, viszont 2db 175Ah-s már valszeg nem fogja. :)
Az akkumulátort nem ajánlott nagyon lemeríteni, mert a sok lemerítés-feltöltés után hamarabb cellazárlatos lesz, illik mindig 24,2-24,3V felett tartani a feszültséget (gyakorlatilag már ez is azt jelenti, hogy lemerült de ezzel még gond nélkül indul).
7/7 A kérdező kommentje:
Az utolsó kommentelőnek írnám!!! Köszönöm szépen sokat segítettél a kommentteddel!!! Valami ilyesmi válaszra vártam.:)
2017. nov. 28. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!