Miért ilyen nagyon drága a jogsi (200. 000 ft), ki hogyan szerezte meg?
Horribilis azért ez,nincs feleslegben 200 e ftom.
Pesti lakos vagyok,vidékben is gondolkodtam,pl Miskolc,ahová rendszeresen járok de az uti költséggel együtt akkor is kijön kb 200000re a jogsi ha mindennap be kell járni..
előbb elméleti kresz..plusz elsősegély meg ezek..az 60...aztán jön a gyakorlati...
Ti hogy vagytok,voltatok? 25/L
"Két hónap live jasmine és megvan az ára."
Ez mekkora :)))))))
Én is valami ösztöndíjszerűből fedeztem zömében.
És már lassan 13 éve sem futotta ki 100000, de inkább a 200-hoz volt közelebb. Pedig a kreszen kívül minden más elsőre meglett...
Én 2011ben csináltam meg, akkor megúsztam kb 140.000ből, úgy hogy minden elsőre meglett. Diákmunkából fizettem, amit tudtam(rutinvizsga, elsősegélytanfolyam és vizsga) a többit a szüleim állták. Mostanra pedig egy szép kis autó tulajdonosa vagyok, szerintem megéri jogsit csinálni, 10 éven át tömegközlekedést használtam, de itt nem olyan jó a közlekedés, mint a nagyvárosokban.
Ha a szüleid megtehetik, akkor kérd meg,hogy segítsenek be, te meg majd havonta törleszted nekik, vagy csökkentsd a kiadásaidat, amik nem olyan fontosak és előbb-utóbb összejön rá a pénz. Sajnos olcsóbb nem hiszem, hogy lesz.
25n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!