Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ilyen nagyon drága a...

Miért ilyen nagyon drága a jogsi (200. 000 ft), ki hogyan szerezte meg?

Figyelt kérdés

Horribilis azért ez,nincs feleslegben 200 e ftom.

Pesti lakos vagyok,vidékben is gondolkodtam,pl Miskolc,ahová rendszeresen járok de az uti költséggel együtt akkor is kijön kb 200000re a jogsi ha mindennap be kell járni..

előbb elméleti kresz..plusz elsősegély meg ezek..az 60...aztán jön a gyakorlati...

Ti hogy vagytok,voltatok? 25/L

2017. dec. 10. 00:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Fizetésből futotta, gondolom, mert dolgoztam.
2017. dec. 10. 01:49
 12/23 anonim ***** válasza:
70%
Elballagtam kozepsulibol es a ballagasi penzemen megcsinaltam a jogsit. 140.000 volt akkor még.
2017. dec. 10. 05:01
 13/23 anonim ***** válasza:
Vannak olyan dolgok amikre nincs pénze az embernek. Az okosabbja letesz az elérhetetlen álmokról. A többiek (a többség) hitelfelvétellel csapja be saját magát.
2017. dec. 10. 07:43
 14/23 anonim ***** válasza:
Egyik oldalról azt gondolom, hogy a jogosítvány annyira alap dolog lassan mint a nyelvvizsga. Szerintem az alapjait, kreszt, egészségügyit, alap közlekedést iskolában kellene tanítani.
2017. dec. 10. 10:29
 15/23 anonim ***** válasza:

Másrészt ha magát az összeget nézem, akkor nem drága. Legalábbis nem drágább mint bármi más.

Kezdjük ott, hogy akinek egy jogosítvány drága, az miből akar autót venni, autót fenntartani? Másrészt meg bármilyen más tanfolyam legalább ugyanennyibe kerül, egy egyetemi félév ettől többe is.

2017. dec. 10. 10:35
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk még a gimnáziumban volt olyan, hogy kreszt próbáltak oktatni bicikliseknek. Csak 2 gond volt a dologgal:

1 infó óra ment el csak vele, amin ki kellett tölteni aztán mehettél amerre láttál, és úgy felejtetted el, ahogy akartad.

A másik, hogy tiszta hibás volt az oldal, ahol a válaszokat kellett pipálgatni. Emlékszem, hogy ott veszekedtem a tanárral, hogy de hát a jót pipáltam be, azt mégis sz@r. Visszakerestem a szövegből aztán meg ja tényleg.

Az ötletet támogatnám, hogy valami alapot tanítsanak nekik.

2017. dec. 10. 10:38
 17/23 anonim ***** válasza:
Ha félreérthető lenne, úgy értettem, hogy a tanár mondta, hogy ja tényleg, mikor mutattam neki a szövegben, én a jót pipáltam, az a fos volt sz@r (hogy szépen fejezzem ki magam :D)
2017. dec. 10. 10:40
 18/23 anonim ***** válasza:

Mindjárt jön egy komment, hogy 1942-ben ingyen lehetett jogsit szerezni....

2017 van. Nem a múlt. Nem az a lényeg, hogy mennyi volt, hanem az, hogy mennyi. Az időgépet nem találták még ki, hogy olcsóbban tudjon jogsit venni bárki.

2017. dec. 10. 11:48
 19/23 anonim ***** válasza:

Anyámnak '80 környékén 4 ezerbe került az egész.

Nekem 120 körül. Manapság 200-210.

2017. dec. 10. 12:10
 20/23 anonim ***** válasza:
57%

80 környékén 10 forint 20 fillér volt egy kiló kenyér, 70 környékén meg 3,60.

A 4ezer forint akkor is kéthavi fizetés volt - mi változott?

Az változott, hogy nincs kötelező sorkatonai szolgálat, az MHSZ-nél valóban gyorsan és olcsón lehetett jogosítványt szerezni, igaz ment a jogsival a katonai behívó is.

2017. dec. 10. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!