5-6 millió körül V8 (vagy kisebb feltöltött) terepjáró-crossovert vennétek ún. "cégvezetői presztízsautónak" akkor melyiket vennétek a kettőből (lent)?
Lincoln Navigator 2005 (facelift,nem a csíklámpás 5.4 szívóbenzin V8 306 le) vagy
Audi Q7 3.0 TDI V6
esetleg X5-öt?
Nekem nagyon a Lincoln felé esne a mérleg.
Egyértelműen a Lincoln...
Audi, BMW tucatautó, 100 autóból a fele tuti az, Lincoln meg ritka madár.
A Lincoln az feltűnő autó, és menő is valamennyire, mert olyan amerikai, és más, mint a többi megszokott autó, kitűnik a tömegből. Viszont a minősége és a futóműve az egál a fossal, elnézést a kifejezésért, de az. Kanyarban felborulsz vele ha nem figyelsz.
Ha autó kell, akkor Audi Q7-et kell venni, akár 4.2 TDI-vel is, mert miért is ne? De a 3.0 is nagyon jó. Ha esetleg zavar a Q7 valósan negatív megítélése, akkor titkos tipp a VW Touareg, ami szinte ugyanolyan jó és műszaki alapjaiban majdnem megegyezik a Q7-el, de mégsem olyan negatív a megítélése. Én ebben gondolkoznék, amerikai SUV nem kéne, akármennyire is menő.
Bár szívem szerint ennyiért egy Audi S8-at vennék, csakazértis.
Szerintem a faceliftes q7 meg most is egesz vallalhato. Lincont biztos nem vennek, szerintem csunya is az europai suvokhoz kepest. En tobbszor gondolkodtam, hogy mit milyen terepjarot vennek kb ilyen osszegert. En Infiniti FX-et
vennek az ujabbat amit 2009-tol gyartanak.Szerintem szep es nem sok van belole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!