Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gyorsan eljön a jogsi ideje?

Gyorsan eljön a jogsi ideje?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és mar alig varom! Nyari munkabol bejovo bevetelemet is felreteszem egy aro 10.3-ra. Szerintetek sikerul 17 eves koromra annyit gyujteni? A penz mar a jagsira megvan ugyhogy az mar nem kerdes

2017. dec. 5. 21:47
 1/10 anonim válasza:
Igen
2017. dec. 5. 21:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy ARO (román "csoda" terepjáró) vételára jelenti a legkevesebb kiadást, fillérekért meg lehet venni, az üzemben tartása feneketlen kút.

Lehetnek kivételek, de alapvetően az ARO már akkor is a megbízhatatlanság szimbólumai voltak, amikor megjelentek az utakon.

2017. dec. 5. 22:01
 3/10 A kérdező kommentje:
Megmondom őszinten egyből gondoltam h lenyegeben az aro egy nagy darab szar. De amire én hasznalnam h kimegyek vele a sáros földutra meg mindenfele terepre arra jo lesz
2017. dec. 5. 22:07
 4/10 A kérdező kommentje:
Vagy tudtok valami jobb terepjarot ebben az arkategoriaban (nivat ismerem meg)
2017. dec. 5. 22:08
 5/10 anonim ***** válasza:

Pont arra nem lesz jó, amire használnád.

Mert ha félúton besz*rik, még ott is ragadsz a sárban.

Inkább gyűjtögess még, és vegyél valami jobbat. Egészen jó állapotúakat is lehet már kapni jó áron.

2017. dec. 5. 22:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát ő, szerintem először vezess egy ARO-t inkább. :-o)))
2017. dec. 5. 23:00
 7/10 anonim ***** válasza:

Lada Niva, Suzuki Samuraj.

Ezekkel lehet terepezni, ha megfelelő állapotban vannak.

Az ARO nem véletlenül veszett ki az utakról, nehéz terepre meg soha nem volt jó.

Veterán minősítéssel, hobbi autónak talán még el is menne az ARO, de alig maradtak donornak valók, sokat meg nem éri meg bele fektetni.

2017. dec. 6. 01:13
 8/10 anonim ***** válasza:

Az, hogy összejön-e a pénz azt nem lehet megmondani. Neked kell tudni, hogy mennyit tudsz megkeresni évente és abból mennyit tudsz félretenni. Jövő nyáron már jön a csajozás, pia stb...

Aro és Niva hulladék, Samuraj tényleg lehet jó, vagy az öreg Vitára. Navarra, L200 stb már drágább normális állapotban szerintem.

2017. dec. 6. 07:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Én ajánlom az ARO 10.3-at, nagyon olcsón fenntartható, és nem fog sok pénzedbe kerülni, ami egy 17 éves számára előny. Ugyanis biztos vagyok benne, hogy 10-20 km után valami be fog dögleni rajta, aztán ha nem lesz pénzed megszerelni, akkor legalább nem fogyasztja majd a benzint és az alkatrészeket.
2017. dec. 6. 09:56
 10/10 A kérdező kommentje:
kedves 7:23-as rosszul latod mivel ellenzem ezt a gondolkodast amit irtal
2017. dec. 6. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!