Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ilyen az autósok mentali...

Miért ilyen az autósok mentalitása? Ti találkoztatok ilyennel?

Figyelt kérdés

Ha várni kell a zebránál ideges a gyalogosok miatt. Ha ő megy gyalog meg az autók miatt hogy nem engedik át dehá nem.

Ti találkoztatok ilyennel?

Ma voltam lidlinél. Ugye ha az autó kanyarodik a kanyarodni kívánt útnàl a gyalogosnak vam elsőbbsége mert nem szemből jött aki ismeri kredzt èrti. Tolom a kis kocsit erre dudál meg ordít hogy haladjál már. Hirtelen nemtudtam miaz csak megszólalt a nagy duda oszt szó nélkúl elmentem a kocsimhoz megettem a kis pékárum meg telefonáltam indulnék haza. Kitad isten tolja a kiskocsiját én meg opelem dudáját reázúdítottam több másodpercre. Káomkodott meg ordított mintha egy plázacica kutyaszarba lépett volna.

2017. dec. 5. 21:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Én is ugyan olyan vagyok. Annyiban igaz hogy nem szeretem ha valaki anyámat szidja.

Én átmentem az út feléig. Ő ràmkanyarodott hangos zenèvel. Meg kellett álnia dudàl meg szidja édesanyám. Én szerintem teljesen jogos válaszlépés volt....

2017. dec. 6. 08:53
 12/15 anonim ***** válasza:
#5-el értek egyet.
2017. dec. 6. 09:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Manapság már az autó elé ugró gyalogosnak is elsőbbsége van! :-)
2017. dec. 6. 09:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Az emberben alapból benne van (mindenkiben), hogy haladni akar. Kocsival, biciklivel, gyalog, a kasszánál, mindenütt. Na a bunkó állatoknál ez ilyen formában igazolódik, mint amit leírtál.
2017. dec. 6. 09:41
 15/15 anonim ***** válasza:
65%
"az okos enged..."-el az a gond , hogy akkor a bunkója soha nem veszi észre magát de ha így mint a kérdező egy tükröt fordít a bunkó felé talán észreveszi magát és legközelebb nem teszi.
2017. dec. 6. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!