Miért ilyen az autósok mentalitása? Ti találkoztatok ilyennel?
Ha várni kell a zebránál ideges a gyalogosok miatt. Ha ő megy gyalog meg az autók miatt hogy nem engedik át dehá nem.
Ti találkoztatok ilyennel?
Ma voltam lidlinél. Ugye ha az autó kanyarodik a kanyarodni kívánt útnàl a gyalogosnak vam elsőbbsége mert nem szemből jött aki ismeri kredzt èrti. Tolom a kis kocsit erre dudál meg ordít hogy haladjál már. Hirtelen nemtudtam miaz csak megszólalt a nagy duda oszt szó nélkúl elmentem a kocsimhoz megettem a kis pékárum meg telefonáltam indulnék haza. Kitad isten tolja a kiskocsiját én meg opelem dudáját reázúdítottam több másodpercre. Káomkodott meg ordított mintha egy plázacica kutyaszarba lépett volna.
Én is ugyan olyan vagyok. Annyiban igaz hogy nem szeretem ha valaki anyámat szidja.
Én átmentem az út feléig. Ő ràmkanyarodott hangos zenèvel. Meg kellett álnia dudàl meg szidja édesanyám. Én szerintem teljesen jogos válaszlépés volt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!