Találkoztatok már hasonló oktatóval?
Nekem volt még anno egy olyan idegbeteg oktatóm, hogy gyomorgörccsel mentünk minden forgalmi oktatásra (városi vezetésre).
Örökké csapkodott, kiabált, káromkodott, a legapróbb hibáért (pl. tolatva padka mellé parkolásnál korrigálni kellett).
Gyűlöltük, alig vártuk hogy vége legyen.
A vizsga napján mintha kicserélték volna. Direkt bratyizott a vizsgabiztossal végig, hogy elvonja a figyelmét, és ő mondta az útvonalat, a legkönnyebb helyek felé irányított direkt.
Szóval, akár még kellemes meglepetés is érhet.
ha nem, akkor következőre tényleg másik oktatót kell kérni.
Az nem lehet, hogy csak te hiszed azt hogy tudsz vezetni?? 30-40 óra az a nullával egyenertekiű rutinnak szamít
De így 420-430000 balesetmentes kmel a hátam mögött máshogy tekintek az oktatokra, én is elegedetlen voltam vele, szidtam stb... de! Mostmár belátom én voltam a suttyó nem pedig ő. Gondolj bele egesz nap "ügyetlen" mindent jobban tudo tanítvanyokkal vannak körülvéve, amit meg fokoznak az idióta sofőrök! Persze ők vállaták ezt, de egesz évben azon stresszelnek nehogy valami eszetlen gyerek kivasaljon valamkit, vagy összetörje a munka eszközét... csak vannak akik ezt jobban bírják masok pedig nem annyira.
Amugy gondolkozzel ezon mit csinaltal szerinted jól ami valojában nem volt jó húzas, hogy helyetted rálepett a gázra??
Elárulok egy pici "titkot".
Gondolom egy idősebb férfi egyénről van szó.
Jó sok évvel ezelőtt volt ugye katonaság.
Szinte mindenki ott kapott puszira ingyen jogsit.
Majd ott maradt még, illetve itt-ott "tovább tanult" és pár hónap után GÉPJÁRMŰOKTATÓ lett.
Miért?
Mert nem volt más, nem akart csak sofőr lenni, stb.
Ők azok, akik muszájból, nem volt más lehetőségből, stb-ből lettek oktatók.
Ők mindig és mindent jobban tudnak, ők a nagy arcok, azok akikről mindig és mindenki tud.
De nem istenek.
Te fizetsz, akkor jogod van váltani.
(Nem pont ide illő a dolog, de érdekes módon ha én nem tudom 2 óra alatt megtanítani valakinek a sok hónapos anyagot, akkor már nem is jönnek hozzám többet, akkor egy gépjárműoktató aki sokkal kevesebb tanulmányokkal rendelkezik, miért annyira istenség, hogy nem mernek tőle tovább lépni?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!