Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Találkoztatok már hasonló...

Találkoztatok már hasonló oktatóval?

Figyelt kérdés
Most lesz a vizsgám jövőhéten és még mindig bele-bele nyúlkál vagy piszkál valamiért az oktató,pl.:parkolok párhuzamosan hátra fele és megvan minden a fejemben,hogy mit hogyan mikor de akkor is belenyúl meg beleszól,pedig mindent jól csinálok...Akkor volt olyan,hogy 30as táblánál mentem ma 28al erre felkapta a vizet kis szar utcán eltolta 60ig...bőgött a motor meg nem is értettem mit idegeskedik az öreg...mert hogy elnyomta 60ig aztán mondta,hogy nézem a táblát oké ennek van táblája mehetünk és ennyi az egész XY nem kell ennyit tökölnünk,mert ez nem jó,mondtam neki,hogy jól van de nekem ez idő,nem vezetek évek óta,hogy ilyen gyorsan észrevegyek mindent meg nincs ilyen helyismeretem mint neki,hogy bemenjek egy első kereszteződésbe úgy,hogy nem figyelem a táblákat..Magabiztos vagyok magamban de utálom ha belenyúl és úgy érzem,hogy velem van a baj,lehet a vizsga miatt ilyen?El akarja venni az önbizalmamat a szarságaival,hogy még többet fizessek neki?! Bocsi,hogy hosszú lett...Amúgy a váltás,szabályok,körülnézés,parkolás is megy,ezért nem értme minek veri magát az öreg..
2017. ápr. 24. 14:48
1 2
 1/12 crudy ***** válasza:
100%
Gondolom meg fiatal vagy mert altalaban fiataon szoktak az emberek csinalni a jogsit. Ez azert baj mert bar az oktato klienskent tekint rad de nem kezel felnottkent. Ezzel nekem mar kozepiskolaban is gondom volt. Es az oktatom is neha kioktatott ami nem tetszett. Szoval mivel nagyreszt fiatalokkal dolgoznak hajlamosak elfelejteni h te fizetsz a szolgaltatasert es o tanit ahogy tanit az rendben van de az a dolga h szoljon ha vakamit rosszul csinalsz. En pl nem turnem el h mellettem ott idegeskedjen meg h 30as tablanal 60ig nyomja neki. Ha nem vizsga elott lennek felreallnek, kiszalnek es bemennek az irodaba h rogton uj oktatot kerek mert vallalhatatlan a viselkedese. Igy vizsga elott tisztazd vele h te most ugy szeretnel vezetni h senki nem nyul bele maximum jelzi ha valami nem jo mert ezert adtad a penzt h felkeszulj vizsgara es nem azert h valaki helyetted vezessen a vizsga elott egy oraval.
2017. ápr. 24. 15:05
 2/12 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok,lassan 20.Ezt kellett volna tegyem az elején,nem hallgattam másokra pedig mondták,hogy váltsak ha nem tetszik 100%-osan.. Igen,jövőhét kedden vizsgázok de egyedül is elvezetnék ha nem ülne mellettem egy okoskodó öregember...Igyekszem higgadt maradni és kivárni a vizsgát,bízok magamban,hogy meglesz mert se nem analfabéta se nem béna nem vagyok,majd meglátjuk.Köszönöm a válaszod. :)
2017. ápr. 24. 15:17
 3/12 crudy ***** válasza:
Ha nem lesz meg válts oktatót. Ne felejtsd el h te vagy a fizető fél.
2017. ápr. 24. 15:19
 4/12 A kérdező kommentje:
Fogok mindenképpen ha sikertelen lesz a vizsga. :) Kössz a tippet.
2017. ápr. 24. 15:34
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekem volt még anno egy olyan idegbeteg oktatóm, hogy gyomorgörccsel mentünk minden forgalmi oktatásra (városi vezetésre).

Örökké csapkodott, kiabált, káromkodott, a legapróbb hibáért (pl. tolatva padka mellé parkolásnál korrigálni kellett).

Gyűlöltük, alig vártuk hogy vége legyen.

A vizsga napján mintha kicserélték volna. Direkt bratyizott a vizsgabiztossal végig, hogy elvonja a figyelmét, és ő mondta az útvonalat, a legkönnyebb helyek felé irányított direkt.

Szóval, akár még kellemes meglepetés is érhet.

ha nem, akkor következőre tényleg másik oktatót kell kérni.

2017. ápr. 24. 15:48
 6/12 anonim ***** válasza:

Az nem lehet, hogy csak te hiszed azt hogy tudsz vezetni?? 30-40 óra az a nullával egyenertekiű rutinnak szamít

De így 420-430000 balesetmentes kmel a hátam mögött máshogy tekintek az oktatokra, én is elegedetlen voltam vele, szidtam stb... de! Mostmár belátom én voltam a suttyó nem pedig ő. Gondolj bele egesz nap "ügyetlen" mindent jobban tudo tanítvanyokkal vannak körülvéve, amit meg fokoznak az idióta sofőrök! Persze ők vállaták ezt, de egesz évben azon stresszelnek nehogy valami eszetlen gyerek kivasaljon valamkit, vagy összetörje a munka eszközét... csak vannak akik ezt jobban bírják masok pedig nem annyira.

Amugy gondolkozzel ezon mit csinaltal szerinted jól ami valojában nem volt jó húzas, hogy helyetted rálepett a gázra??

2017. ápr. 24. 21:24
 7/12 A kérdező kommentje:
30as tábla az utca elején,28al mentem majdnem 30al,és elkapta az ideg....hogy ezt gyorsan kell csinálni a kereszteződésbe benézni stb...de ha egyenrangú a kereszteződés akkor hogy az istenbe adok elsőbbséget a jobbról érkezőnek ha 50-60al süvítek át???Egyszerűen non szensz amit lenyom...meg körülnézek egyszer,középső visszpillantó,oldalsó,ki a holttérbe,megint visszapillantó és mit mond???nnem kellően nézek körül...nem látok eléggé előre,pedig vagy 300mre nézek előre....mindig előre is gondolkodok,tudom zöldfülü vagyok,beismerem hisz ez a 30-40 óra az semmi,igazad van. :) De szerintem az,hogy mindenbe belepiszkál csak az ember kedvét veszi el meg az önbizalmát...
2017. ápr. 24. 21:32
 8/12 anonim ***** válasza:

Elárulok egy pici "titkot".

Gondolom egy idősebb férfi egyénről van szó.

Jó sok évvel ezelőtt volt ugye katonaság.

Szinte mindenki ott kapott puszira ingyen jogsit.

Majd ott maradt még, illetve itt-ott "tovább tanult" és pár hónap után GÉPJÁRMŰOKTATÓ lett.

Miért?

Mert nem volt más, nem akart csak sofőr lenni, stb.

Ők azok, akik muszájból, nem volt más lehetőségből, stb-ből lettek oktatók.

Ők mindig és mindent jobban tudnak, ők a nagy arcok, azok akikről mindig és mindenki tud.

De nem istenek.

Te fizetsz, akkor jogod van váltani.

(Nem pont ide illő a dolog, de érdekes módon ha én nem tudom 2 óra alatt megtanítani valakinek a sok hónapos anyagot, akkor már nem is jönnek hozzám többet, akkor egy gépjárműoktató aki sokkal kevesebb tanulmányokkal rendelkezik, miért annyira istenség, hogy nem mernek tőle tovább lépni?)

2017. ápr. 24. 22:40
 9/12 A kérdező kommentje:
Én a pénzem miatt nem váltottam eddig...kényszerből vagyok ennél az autós iskolánál.. :(
2017. ápr. 25. 17:37
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem Miskolcon tanulsz?Ugyanez van itt is.Elmegy az életkedvem,meg az önbizalmam annyira kiemeli a hibákat,mindig ugyanazokat,de a következő órán úgy adja elő mintha most követtem volna el ezt a hibát először.Semmi pozitívum jóformán.Nem vagyok valami ügyes,nekem több óra kell mint egy átlag valakinek,akinek nincsenek olyan problémái mint nekem,de akkor is levizsgázok!
2017. máj. 15. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!