Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Találkoztatok már hasonló...

Találkoztatok már hasonló oktatóval?

Figyelt kérdés
Most lesz a vizsgám jövőhéten és még mindig bele-bele nyúlkál vagy piszkál valamiért az oktató,pl.:parkolok párhuzamosan hátra fele és megvan minden a fejemben,hogy mit hogyan mikor de akkor is belenyúl meg beleszól,pedig mindent jól csinálok...Akkor volt olyan,hogy 30as táblánál mentem ma 28al erre felkapta a vizet kis szar utcán eltolta 60ig...bőgött a motor meg nem is értettem mit idegeskedik az öreg...mert hogy elnyomta 60ig aztán mondta,hogy nézem a táblát oké ennek van táblája mehetünk és ennyi az egész XY nem kell ennyit tökölnünk,mert ez nem jó,mondtam neki,hogy jól van de nekem ez idő,nem vezetek évek óta,hogy ilyen gyorsan észrevegyek mindent meg nincs ilyen helyismeretem mint neki,hogy bemenjek egy első kereszteződésbe úgy,hogy nem figyelem a táblákat..Magabiztos vagyok magamban de utálom ha belenyúl és úgy érzem,hogy velem van a baj,lehet a vizsga miatt ilyen?El akarja venni az önbizalmamat a szarságaival,hogy még többet fizessek neki?! Bocsi,hogy hosszú lett...Amúgy a váltás,szabályok,körülnézés,parkolás is megy,ezért nem értme minek veri magát az öreg..
2017. ápr. 24. 14:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A parkolást különösen utálom,ha pár centi híján nem merőleges,minden baja van neki,mintha balesetveszély lenne,vagy nem lehetne ajtót nyitni rendesen.Az életbe nem fog érdekelni egy kis ferdeség,ugyanis meg sem tudom csinálni,némelyik parkolóban.
2017. máj. 15. 16:17
 12/12 A kérdező kommentje:
Azóta meglett a forgalmim elsőre,szerencsémre...ma buktam elsősegélyből :D
2017. máj. 16. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!