Mi lehet az autó baja? Találkoztatok már ilyennel?
2001es dieseles golfról van szó.
Nem tudom alkalomhoz kötni a problémát,csinalja mikor eszébe jut. 1,5hónapig nem volt gond. Most előjött. Menet közben váltáskor teljesen leesik a fordulat, szinte teljesen le is lassul az auto, aztan hiába nyomom szó szerint padlóig a gázt, minimálisan gyorsul es "sok idő" eltelik mire eléri a kívánt sebességet.
Másfél hónappal ezelőtt is ez volt, akkor forro volt a fék körül, szorult is. Abba hibát nem találtak, csapágy lett cserélve akkor. Most viszont nem meleg a kerék. Szerintem a szorulás a baja.
Kérem ,valaki segítsen. Első autom, a szerelőhöz ezek szerint hiába vittem a multkor.
25n
Valahogy pontositani kellene.
Váltáskor le is kell esni a fordulatnak. De nem az autónak kell lelassulni. Persze lelassul ha hagyod gurulni.
Próbáld úgy hogy egy nagyon picit mész vele, sima úton, csak 10 centit és benyomod a kuplungot.
Ha szép lassan áll meg akkor nem szorul, de ha erőteljesebben szinte rántva áll meg, akkor valami szorul. Vagy lehet hangja is van .
De mint irod hogy lassan gyorsul, az lehet motor hiba is.
De az hogy forró a fék körül , az néhány erőteljes fékezéstől is lehet, az nem hiba.
Nekem van egy kosza otletem, bar lehet nem nyero: Lehet a fekrasegito valtaskor tul sokat segit? Kerd meg a szerelot, huzza le a fekrsegito csovet es vigye el egy probakorre. Ha van az autodban kiporgesgatlo, azt is erdemes megnezetni.
Csak otlet abbol amit leirtal nekem ez ugrott be, de szerintem a fek kornyeken lehet a baj. Megprobalhatod menet kozben amikor a hiba jelentkezik, megpecegteted a fekpedalt, ha valami stikli van fel fog tunni.
Ez eddig nem jutott eszembe, köszönöm, megnézem majd a féket ha előfordulna. És meg is mondom neki ezt az ötletet is, hatha jut valamire.
Minden ötlet jól jön, főleg így ha épp nem csinálja amikor viszem, nem tud vele mit kezdeni.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!