Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ajánlotok nekem autót?

Ajánlotok nekem autót?

Figyelt kérdés

Üdvözlök mindenkit!

A kérdésem az lenne hogy milyen autóval érdemes kezdeni?

Nemsokára le szeretném tenni a jogosítványt,és gondolkozok milyen autót lenne érdemes venni.

A keret 300-400 ezer forint.Természetesen használt autóról lenne szó.

Amiket én néztem:

Seat Cordoba

Subaru Justy(Suzuki Swift)

Mitsubishi Lancer(a régebbi tipusok)

2017. dec. 5. 20:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egyrészt sose írtam még a lánglovagokat, másrészt sokkal értékesebb autóm van, mint egy 20 éves Suzuki, Astra F, Corsa B, szóval nekem aztán hiába ajánlgatna bármi bármelyiket a fentiekből. Én a valós tapasztalatokat írom le. Nyilván be lehet linkelni a ledrágább opel szűrőt és a legolcsóbb Suzukit, aztán mellet döngetni. De nagyjából ugyanaz az árkategória egy 1.4 benzin Astra F üzemanyagszűrő, mint egy Swift 1.3. (Arról nem is beszélve, hogy nem csak olajcseréből áll egy autó fenntartása, de gondolom ezt is el kell magyarázni, ahogy a biztonság sem egyértelmű úgy tűnik)

De felőlem aztán veheti akárki a Suzukit, nekem nem fáj, csak ha igaz lenne, amit itt mindenki beböfög, nem lenne más az utakon csak egyes Swift. Valahogy mégsem ez a helyzet...;)

2017. dec. 7. 07:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Miért,szerinted miből fut a legtöbb te hülye ha nem a suzukiból? Sokkal drágább autód van,az hogy kapcsolódik a témához? Nekem sem suzukim van,sőt ha tudni akarod opel motor,váltó van a kocsimban ,volt suzukim is ,tehát tapasztalatból tudom ,hogy hülyeséget beszélsz,valótlanságokat állítasz. Sajnos barátom is halt már meg balesetben,pont nem suzukiban hanem egy szar corsát gyűrtek rá. Most akkor egy fokkal "biztonságosabban" halt bele? Nem csak olajszűrő van belinkelve,ha meghaladja a képességeidet a szövegértés felfogása menj vissza az iskolába !
2017. dec. 7. 08:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Nagyon jó autó volt a Suzuki csak eljàrt felette az idő! Ma már koràntsem mondható olcsónak mert sűrűn kell "piszkàlni". Ok keveset fogyaszt, de ezen kìvül sajnos semmi nem szól mellette!

Ezek közül Seat Cordoba, ha lehet 1.6 motorral!

2017. dec. 13. 19:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Úgy jön ide, hogy nem azért foglalok állást egyik vagy másik mellett, mert olyanom van...

Azt senki se mondta, hogy nem lehet meghalni másban, viszont az is köztudott, hogy a Suzuki, mint a papír... Meg lehet nézni mennyire gyűrődnek össze, ez is tény.

Senki nem mondta, hogy csak szűrő van belinkelve, egyet néztem meg random, és meg is dőlt az állítás, ugyanaz az árszint.

De mindegy, lehet nethuszárkodni én a szerelőknek hiszek nem a netes okosságnak:) Aztán persze vegyen mindenki Suzukit, mert az a jó. Vannak sztereotípiák amit a magyarok nem tudnak levetkőzni, ha olcsó csak aSuzuki, mindegy mire kell, a turbó rossz, mert milliókba kerül a javítás hetente, a dízel nem éri mert dárga a tudbó, kettőstömegű stb, amiket kb minden olyancserélnék felváltva kell cserélni, aki nem a kisautó, egyterű, kombi háromszögben mozog az idióta, és soha senki nem szabálytalankodik saját bevallása szerint...

2017. dec. 13. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!