38 éves 2 gyermekles anyukának 2 millióig milyen autót ajánlotok?
Figyelt kérdés
2017. szept. 20. 19:03
1/9 anonim válasza:
Kb. 15 típust fel lehetne sorolni. Valahogy szűkíteni kellene a kört.
2/9 anonim válasza:
Mivel ebben kategóriában felsorolhatnánk 150+ darab ötszemélyes autót.
4/9 anonim válasza:
Ó bakker...ha 39 éves 2 gyerMekes anyuka lennél, akkor már tudnék neked javasolni vmit, na de így...
5/9 A kérdező kommentje:
Direkt nem írtam mi az ami tetszik nem akartam befolyásolni a válaszokat. Elsőre egy piros opel zafirát néztem ki.
2017. szept. 20. 19:34
6/9 szotyi41 válasza:
Vedd inkább fehérben. Egyébként évente mennyit mennél vele? Autópálya, városi használat?
7/9 anonim válasza:
2 gyerekhez feleslegesen nagy a zafira.
Bőven elég lenne egy astra.
8/9 anonim válasza:
Pedig úgy érdemes a kérdéshez közeliteni, hogy leirod, milyen autót szeretnél, és arról kérsz véleményeket.
Nem mondanám, hogy két gyerekhez sok a Zafira, igaz, hogy papiron hét személyes, de valójában az is legfeljebb csak öt embernek kényelmes.
Megbízhatóságról, szerviz költségekről viszont olyanokat kell kérdezned, akiknek van tapasztalatuk a Zafirával.
No és nem a szín legyen a szempont, hanem az, hogy milyen állapotban van az autó, törődtek vele, vagy esztelenül széthajtották, s most szért eladó.
9/9 anonim válasza:
Ha a Zafira tetszik, olyat kell venni. Ha csak max. 3-an használjátok, akkor tényleg felesleges, de te tudod, mennyi cuccal járkáltok és milyen távolságokra. Ha Zafira, akkor figyelj a dízelekkel, vannak benne nem túl jók is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!