Fiatal 2 gyerekes anyukának milyen elsô autót ajánlotok 600. 000ft-ig?
2000+os évjárattal, minnél kevesebb fogyasztású autót szeretnék! De fô a bizto ság a srácok miatt.
Igazából szivesen vennék 7 személyeset. Pl.: Opel zafirát. De most megakadt a szemem a Citroen sarah pixasson is. Legelôször pedig a peugeot-kal szememztem... Mostmar fogalmam sincs.... Segitsééég 😂
Opel zafira az jó lehet, a franciákat henyagolnám.... peugeot citroen... stb atlagbavéve sokkal,több baj szokott velük lenni sajnos .. Toyota hiace (ez kicsit nagyobb ,de bőven el lehet benne férni)de pl jó lehet még a
-Mitsubishi space star
-Mazda Premacy
-Toyota corolla verso
1 felnőtt + 2 gyereknek felesleges még a Zafira is.
Neked egy Astra G bőven elég lenne.
Nem értem hogy miért ajánlagják sokan a kérdéseknél a hulladék Astrákat. Mi jön ez után? Ford? Nemáár...
Keress egy 1.9tdi Passatot, kombi Golfot vagy ha a japán tetszik akkor pedig egy Corolla Versot. Rengeteg kidobott pénztől és idegességtől óvnád meg magad.
Sose volt Opeled, ugye?
Persze a VW feljebb van, de ebben a kategóriában és árban, az Astra teljesen jó választás (Golf-om van, előtte a családi Astra G-t hajtottam 300.000 km-nél jár mindkét kocsi)
Koszonom a valaszokat!
A seat ibizakkal mi a helyzet??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!