Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlottok egy...

Milyen autót ajánlottok egy egyedülálló 2 gyerekes anyukának, aki havi 1500 km-ert megy és az autó földút használatnak is ki van téve?

Figyelt kérdés

Ami fontos: alacsony fogyasztás, pénztárcakímélő alkatrészek. nem fontos, hogy nagy legyen. clioba illetve puntoba gondolkozom. fontos lenne, mert a napokban autóvásárlás lesz. és fontos, hogy ne legyen túl gyenge kasznija, mert már 2x volt részem autóbalesetben.

Köszönöm

2015. szept. 14. 08:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Mennyi lenne rá?

ilyen futásteljesítményre felejtsd el a francia és olasz autókat. Astra G, Corsa C, jó és olcsón fenntartható kocsik. De ugyanúgy szóba jöhet a Golf IV, Polo, Bora is. Feltéve ha a 800.000-1.000.000-s kategória megfelelő. Mindenképpen dízelt vegyél, de vigyél szakértőd magaddal.

És még egy tanács, felejtsd el azt a napokban mindenképpen veszek egy autót hozzáállást, sok kellemetlenségtől kíméled meg vele magad a jövőre nézve

2015. szept. 14. 08:16
 2/6 anonim ***** válasza:
50%

Földútra bérelj egy traktort,clio,punto még közútra is alkalmatlan.

"Egyedülálló"-nagyon hasznos infó,akkor csak Japán márka jöhet szóba lehet őket ütni vágni,sokkal többet bírnak mint a házmester astrák.

2015. szept. 14. 08:50
 3/6 szántóvető ***** válasza:
egyetértek a 2-essel,ilyen cliot meg társait ne akard földútra vinni mert széthullanak.vegyél dízel dustert ha belefér a keretbe.
2015. szept. 14. 09:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Ford Fiesta, 4vagy5-ös generációs. Én szeretem, stabil kis járgány.
2015. szept. 14. 14:57
 5/6 Tomcatters ***** válasza:
Mennyi lenne a keret? ... en elfogult vagyok a hondakkal szembe igy azt javasolnám. .. pl honda h-rv benzines.. nem ördöngösség a fenntartasa.. terepre is jó, es sose romlanak el :)
2015. szept. 14. 16:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meg egy Suzuki Ignissel járnál a legjobban.
2015. szept. 14. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!