Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek nem lenne hasznos...

Szerintetek nem lenne hasznos ha pl. A KRESZT kotelezove tennek a biciklisek szamara is? Illetve hogy null alkohol lehessen az o verukben sem?

Figyelt kérdés
2017. dec. 5. 18:03
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

"A legparasztabb autós is megáll a pirosnál"

Hogyne. Biztos a legtöbbje nem is áll mozgáskorlátozott helyre, használja tisztességesen az irányjelzőt, mindenhol átengedi a gyalogost, autópályán nem mászik a másik seggébe...stb..stb...stb... nem védem a bicikliseket, de azért ne csináljunk már az autósokból szentet...

2017. dec. 5. 19:16
 22/39 A kérdező kommentje:

En Budapesten a 16. Keruletben lakom es va olyan ahol 70es tabla van.1-1 savos ut. Volt ra pelda hogy csucsforgalombam 2 biciklis egymas mellett ment... elozni lehetlen leheett volna mert elfernj nem lehet. IGENIS KRESZT mindenkinek.

Mert en pl.vezetek 8 eve es sokat de olya rendori spontan ellenoriztetest nem lattam hogy biciklist allitottak volna meg.

A masik hogy megy este elottem ittasan akar es nincs rajta lathatosagi melleny. Kiborul elem es en elutom akkor en ulok a birosagon... ne menjen olyan szemely biciklivel ittasan. Ne vicceljunk mar. En 0.2ert birsagot kapnek o meg ...meg valljuk be nem sok eselye van. Nekem legy3n lelkiismeretfurdalasom hogy megnyomoritottam egy ember esetleg megoltem mert ittas volt. Gondolkodjunk mar el ezen.

2017. dec. 5. 19:23
 23/39 A kérdező kommentje:
Azzal ha 6bol 1 foglt a mozgaskorlatozott helyen es lerakom az autot 5 percre nem okozok szemelyi serulest. Volt olyan hogy rohantam es megtortent. Ha az utolso mozgaskorlatozott lenne nem oda raktam volna le. Autopalyan meg jobbrakotelezettseg van.
2017. dec. 5. 19:26
 24/39 anonim ***** válasza:

Időpont ma 19:23

Teljesen jogos, amit írsz, és egyetértek vele, de azért a felháborodáson kívül nézzük a tényeket: attól, hogy pl tudja a kreszt nem biztos, hogy befogja tartani. (lásd: autóstársadalom). Attól, hogy nem ihat, inni fog (lásd: autóstársadalom). azért egy ittas kerékpáros nem olyan veszélyes, és nem türténik annyi baleset, mint ittas vezetésből adódoan. Láthatósági mellény: láttam már pár lerobbant autót, a gazdájuk 75%-a nem hordott mellényt, holott este volt. Mondom, nem állok a pártjukon, de azért gondolkodjunk reálisan. Amit pártolnék az a biztosítás, hogy aki a forgalomban részt vesz, annak legyen.

2017. dec. 5. 19:28
 25/39 anonim ***** válasza:

"Azzal ha 6bol 1 foglt a mozgaskorlatozott helyen es lerakom az autot 5 percre nem okozok szemelyi serulest."

Nem, de ugyanúgy nem tartod be és egy oltári paraszt leszel tőle. Kb akkora, mint kb az általad szidott kerékpáros.

2017. dec. 5. 19:29
 26/39 anonim ***** válasza:

"Autopalyan meg jobbrakotelezettseg van."

Amit hány autós tart be? Tényleg lehet mutogatni a sok kerékpárosra, de azért előbb a saját portálon kéne söprögetni...

2017. dec. 5. 19:30
 27/39 anonim ***** válasza:

25.

Nagy eszed van. Ilyen alapon MINDEN szabályt, előírást meg kellene szüntetni, mondván, úgysem tartják majd be.

2017. dec. 5. 19:50
 28/39 anonim ***** válasza:
Mert téged biztos az eszedért szeretnek... Ki mondta, hogy szegjük meg? Arról pofázok, hogy ne mutogasson egyik a másikra, hogy ki-miben-hol hibás, amíg ő ugyanolyan...ebben hol van az, hogy mindenki szegje meg?
2017. dec. 5. 19:57
 29/39 anonim ***** válasza:

"ebben hol van az, hogy mindenki szegje meg?"

Itt:

"attól, hogy pl tudja a kreszt nem biztos, hogy befogja tartani."

A kerékpáros számára nem szükséges, hogy tudja a KRESZ - t, így nem is tudhatja betartani. Nincs rá kötelezve.

De minek is - mondod - hiszen úgysem tartanák be. Erre mondom, hogy akkor minden szabályt szüntessünk meg, minden vizsgát, vagy legyen önkéntes a szabályok megismerése.

2017. dec. 5. 20:26
 30/39 A kérdező kommentje:
ma 19:28 szerintem veszelyesebb... magara is es az autosra is. Ha en okouok egy balesetet ittasan/soha nem ultem meg autoba ugy/ akkor ha autossal utkozom akkor lehet nem lesz szemelyi serules. De ha egy biciklis felszall a biciklire es vetlenul pl. Elkezd kanyarodni mikorben elozom. En elutom o meghal vagy rokkant lesz vagy 8 napon tuli... Ne menjen ittasan senki az autoutakon. NE.
2017. dec. 5. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!