Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek nem lenne hasznos...

Szerintetek nem lenne hasznos ha pl. A KRESZT kotelezove tennek a biciklisek szamara is? Illetve hogy null alkohol lehessen az o verukben sem?

Figyelt kérdés
2017. dec. 5. 18:03
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
67%
Jó, akkor a gyalogosok is kapjanak akkor rendszámot.
2017. dec. 5. 18:27
 12/39 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem is szigorúbb szabályozás kellene. A kerékpárosok nagy része ön-és közveszélyesen közlekedik, áthajtanak Stop-táblán, piros lámpánál, a kijelölt sáv helyett a járdán a gyalogosok között száguldoznak. Ha valaki szól érte, még nekik áll feljebb.
2017. dec. 5. 18:27
 13/39 anonim ***** válasza:
25%

"Jó, akkor a gyalogosok is kapjanak akkor rendszámot."

A kerékpár jármű, a gyalogos nem.

2017. dec. 5. 18:29
 14/39 anonim ***** válasza:
25%

"pattanj biciklire, és tekerj hóban, fagyban, esőben, köpd ki a tüdődet"

Kerékpárosnak sem kötelező lenni.

2017. dec. 5. 18:30
 15/39 anonim ***** válasza:
23%
10# nem is kötelező neked az úttesten bohóckodnod. Lehet h a te munkahelyeden nem elvárás a kultúrált megjelenés de aki rendes életet él az nem fog latyakosan,mocskosan bejárni. Mindegyikőtök egy álszent,primitív ember. Játsszátok itt az autóellenes agyatokat,közben ugyanúgy jólesik ilyenkor betenni a p.csád egy meleg ,zárt guruló bódéba vagy felülni a buszra (ha ez nem így lenne ,télen is ugyanannyi hülye biciklizne mint nyáron) . Remélem a mentő,tűzoltó,rendőr is majd biciklivel "siet" hozzad ha baj van. Ti vagytok kisebbségben az autósokkal,tömegközlekedőkkel szemben,nem kötelező játszani az eszedet a balkáni körülmények között a tricikliden,de ha mégis közöttünk akarod ezt a szenvedést megélni,fizess és tedd le a kreszt,vagy takarodj el az útról !
2017. dec. 5. 18:44
 16/39 anonim ***** válasza:
Ennyi kerékpár kellene Budapestre is. Valahogy mégis megférnek egymás mellett. [link]
2017. dec. 5. 18:44
 17/39 anonim ***** válasza:
A sok lepontozónak meg nem is kívánok biciklinél minőségibb közlekedést ,csekély képességeitek erre jók csak. Bár lefogadom fele a meleg buszról pontozgat vagy egy anyósülésről ,a drótszamár meg tavaszig a padlason rohad. Sebaj addig is kevesebb hulladékot kell kerülgessünk :)
2017. dec. 5. 18:47
 18/39 anonim ***** válasza:
Ez biztos nem lesz bevezetve. Viszont egy könnyített verzió mindenképpen jó lenne, ami csak a fontos dolgokat tartalmazná, ami egy biciklis számára kell és hasznos.
2017. dec. 5. 19:05
 19/39 A kérdező kommentje:
Nem olvastam meg minden valaszt vegig de altalanod iskolaba is kotelezove tennem. Annyi baromsagot tanultam de basszus. Ha valaki atkel az uton az is tudjs a Kreszt. Szerintem sajat maga es maskk miatt is. Es nem keves altalanos iskolas megy at egyedul az uton.
2017. dec. 5. 19:12
 20/39 anonim ***** válasza:
én kb eddig életemben jó ha össz 10 km-t tekertem kerékpárral, tehát nem vagyok a biciklisek mellett, de azt eltudom mondani az eddigi 36 év tapasztalatom alapján, hogy sokkal több a gyökér autóssal és kamionossal találkoztam, mint kerékpárossal, akik szintén meghúzták az autóm és leléptek, vagy épp gyök2-vel halad és feltart. Kár ennyire általánosítani, hogy minden kerékpáros köcsög. Ugyanúgy van köztük normális is, aki betartja a szabályokat és ugyanúgy van, aki nem. Ez igaz az autósokra is.
2017. dec. 5. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!