Audi A6 BMW 5-er,6-er stb. vezetőkhöz, hogy amikor látják, hogy az autópályán lassú a forgalom és tömve vannak a sávok, akkor miért kezdenek el idegesen cikázni is villogni?
Figyelt kérdés
Nyilván értem, hogy előrébb szeretnek kerülni, de a tömött sorban miért akar másokat letolni és előrébb kerülni? Talán mert fontosabbnak érzik magukat, mert sikerült 5 millió forintot összespórolni egy német lehasznált autójára? Vagy mert középvezetőként azt hiszi, hogy megváltozott az élete és fontosabb másoknál? Várom a válaszokat, hogy mi játszódik le ezeknek az embereknek a fejében.2017. dec. 4. 19:59
21/26 A kérdező kommentje:
Igazából nem jól másoltam be. Nem akartam ennyi szöveget csak az alábbit:
Aki közlekedett már az M1-esen, az tudja, hogy rendkívül túlterhelt autópályáról van szó, ahol kis túlzással Budapesttől Győrig (és fordítva is) folyamatosan egybefüggő kamionsor közlekedik, emiatt a személyautók a belső sávban torlódnak, és néha idegesítően lassú a haladás
2017. dec. 10. 20:49
22/26 anonim válasza:
"Fontosabbnak érzik magukat mert sikerült össze spórolni 5 milliót egy lehasznált német autóra" pont ezt mondják azok akiknek még félmilliós autóra se tellik
23/26 A kérdező kommentje:
Végül vettem egy 272 LE-s 6 éves autót. Feltűnés mentes az autó, nem látszik rajta, hogy nem 1.6-os hanem 3000ccm. Mivel újabb meg szebb, meg prémium, ezzel már nem tolnak le, nem villognak. Mondhatni mindenki nagyon előzékeny. És nem megyek pályán semmivel sem gyorsabban se dinamikusabban mint a régebbi autómmal. Egyszerűen a magyar embert irritálja ha egy olcsóbb vagy öregebb autó megy előtte a pályán. Akkor is ha dugó van, akkor is ha torlódás van. Sajnos ilyenek a magyarok. Azt hiszik, hogy különbek másoknál, azért mert valamivel újabb autója van, legyen az lízingelt vagy egy korábban német céges autó. "
2018. máj. 24. 08:14
24/26 anonim válasza:
Veled lesz valami hiba, a tizenötéves Hyundaiommal, a tízéves Fiatommal és a mostani tízéves német prémiumommal sem találkoztam több hülyével, igaz mint korábban írtam, ha lehetőségem van rá elengedem a gyorsabbat, a külsőben közlekedem
25/26 anonim válasza:
Gratulálok az Audi A6-hoz, nekem is az van, csak az enyém 313 lovas biturbó :D
26/26 A kérdező kommentje:
Nem érzem, hogy bennem lenne a hiba, viszont mióta új autóval járok én is sokkal előzékenyebb vagyok. De az tény hogy az új autóval előttem mindenki lehúzódik, ha kell ha nem, soha nem jön ki elém senki és egyszer nem villogtak még rám hátulról. Amúgy most sem megyek gyorsabban pályán mint korábban, 140-150. Inkább országúton tolom ki az autó szemét. Amúgy ez egy E91 330xi. A korábbi autó pedig egy patika állapotú Golf 3 GTI.
2018. jún. 17. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!