Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A6 BMW 5-er,6-er stb....

Audi A6 BMW 5-er,6-er stb. vezetőkhöz, hogy amikor látják, hogy az autópályán lassú a forgalom és tömve vannak a sávok, akkor miért kezdenek el idegesen cikázni is villogni?

Figyelt kérdés
Nyilván értem, hogy előrébb szeretnek kerülni, de a tömött sorban miért akar másokat letolni és előrébb kerülni? Talán mert fontosabbnak érzik magukat, mert sikerült 5 millió forintot összespórolni egy német lehasznált autójára? Vagy mert középvezetőként azt hiszi, hogy megváltozott az élete és fontosabb másoknál? Várom a válaszokat, hogy mi játszódik le ezeknek az embereknek a fejében.

2017. dec. 4. 19:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Pedig a válasz egyszerű: ha valaki beér, az első adandó alkalommal kimész egy sávot és elengeded. Ha veled is így tesznek, akkor nincs torlódás. Ha pedig valaki gyorsabban megy mint 140, azt Te fogod elengedni. MAGIC!
2017. dec. 5. 08:58
 12/26 anonim ***** válasza:
67%

"Pedig a válasz egyszerű: ha valaki beér, az első adandó alkalommal kimész egy sávot és elengeded. Ha veled is így tesznek, akkor nincs torlódás. Ha pedig valaki gyorsabban megy mint 140, azt Te fogod elengedni. MAGIC!"

Te barát még utasként sem voltál autópályán soha, az fix.

2017. dec. 5. 20:40
 13/26 anonim ***** válasza:
#12: Ezt abból sikerült leszűrnöd, hogy látom, hogyan kellene működnie és, hogyan működiknegy csomó helyen ez a dolog? Nem erősséged a gondolkodás azt hiszem.
2017. dec. 5. 22:33
 14/26 anonim ***** válasza:
Csomó helyen?? Egyetlen egy helyet írjál a világon, de csak egyet, ahol működik az, hogy nagy forgalom esetén (mondom nagy forgalom esetén) minden egyes megelőzött kamion után a 130-al haladó visszahúzódik a 90-el haladó kamion mögé, hogy elengedje a 140-el haladót. Ez nem működik, nem is működhet, és ettől nem gyorsabb lesz a haladás, hanem éppen ellenkezőleg. Mondom, menj egy kicsit autópályán (itt Magyarországon is jó lesz) és akkor megérted.
2017. dec. 6. 09:22
 15/26 anonim ***** válasza:
Rengeteget vezetek pályán, nagyjából egész Európában és az a tapasztalatom, hogy a legtöbb helyen nem derogál elvenni a gázt, lassítani kicsit és elengedni a gyorsabbat. Ez nyilván nem vonatkozik arra, amikor be van állva a pálya, de a kérdés nem is erről szólt. A sávok a legtöbb esetben azért vannak tömve mert vannak páran akik beállnak 110-re a belsőben és vérig vannak sértve ha valaki haladna, pláne ha ezt jelzi is feléjük. A baleset/útépítés/szűkület nyilván teljesen más tészta. Én arról az esetről beszélek/tem végig amikor kis lassítással simán el lehet engedni a gyorsabbat és ez a helyzet egészen addig fennáll míg van időnként egy kamionnyi hely a külsőben.
2017. dec. 6. 10:11
 16/26 anonim ***** válasza:
Továbbá 140-150-ről is lassítok és kihúzódok ha valaki mögöttem gyorsabban érkezik/jelzi, hogy menne akkor is ha van még két kamion amit megelőznék, vagy gyorsítok, hogy neki ne kelljen a fékre lépnie, mert nekem nem kerül semmibe, két mozdulat az egész.
2017. dec. 6. 10:13
 17/26 A kérdező kommentje:
Azért örülök, hogy vannak közöttetek olyanok akik értik a kérdésem lényegét. Én is mennék gyorsabban, a 140 nincs kőbe vésve, de látom, hogy van előttem megszámlálhatatlan autó a belső sávban, a külsőben pedig kamionok... Nyilván én sem azért várakozok a belső sávban mert nem szeretnék gyorsabban menni, csak nem az a megoldás szerintem, hogy folyamatosan villogok és cikázok... Mindenki húzzon a pics@ba, audival vagyok... Nyilván kiürül az autópálya hamarosan és tolhatja neki, aki meg ezután is benn marad villogja ki nyugodtan...
2017. dec. 7. 22:01
 18/26 A kérdező kommentje:

fo rejtélyes baleseténél

Egy emberként izgult az ország, amikor csütörtökön befutott a hír, hogy Kis Grófo karambolozott az M1-es autópályán: két kamionnal ütközött. A rendőrség első híre még sérültekről – köztük egy súlyosról – szólt, azonban hamar kiderült, hogy senkinek sem esett baja. Természetesen egy ilyen kaliberű sztárról senki sem feltételezi, hogy netán vétkes lenne bármilyen balesetben, azonban néhány dolog mintha mégsem stimmelne az előadott történetben…

A balesetben a mulatós zene királyának rendkívül divatos, fehér Audija jelentős károkat szenvedett, és a Blikk jóvoltából azonnal képhez is jutottunk a helyszínről. Az érintett hamar megszólalt a Facebookon, elismerte, hogy valóban őket érte baleset, és közölte, hogy mindannyian jól vannak. Mindezt megtoldotta avval, hogy a sajtónak nem fog külön nyilatkozni az ügyről, mert a fellépéseivel szeretne a médiában szerepelni. Ki tudja, ez akár még azt is jelentheti, hogy előbb-utóbb saját szerzeményekkel is színpadra áll majd, nem csak feldolgozásokkal. Az viszont indokoltnak tűnik az ő szemszögéből, hogy miért nem szeretné, ha a sajtóban szó lenne a balesetéről.

Nézzük csak meg alaposan a képet!

Fotó: blikk.hu

Két kamion közé becsúszott kocsi, a belőle származó törmelékkel megterített leállósáv, a szalagkorlátnak dőlt, kiszakadt jobb első kerék. Aki közlekedett már az M1-esen, az tudja, hogy rendkívül túlterhelt autópályáról van szó, ahol kis túlzással Budapesttől Győrig (és fordítva is) folyamatosan egybefüggő kamionsor közlekedik, emiatt a személyautók a belső sávban torlódnak, és néha idegesítően lassú a haladás. És aki közlekedett már autópályán, az szinte biztosan találkozott olyan sudribunkóval, aki a jellemzően felsőkategóriás kocsijával, a mentők, tűzoltók, rendőrök számára, valamint vészleállások esetére fenntartott leállósávban végighajtva, jobbról előzi a feltorlódott kocsisort. A képre nézve nehéz elhessegetni a gyanút, hogy hősünk, Kis Grófo is a leállósávban emberkedett, úgy vélekedve, hogy az a mentők, tűzoltók és rendőrök mellett a késésben lévő mulatós sztárok számára van fenntartva.

2017. dec. 9. 20:43
 19/26 anonim ***** válasza:
Mit vársz egy középszar muzsikustól?
2017. dec. 9. 20:48
 20/26 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon amatőr hiba volt, bárki is vezette az Audit. Az egy dolog, hogy nyilván nagyon megszegte a szabályokat azzal, hogy a leállósávból próbált bevágódni, de hogy a kamionnak hogy tudtak nekimenni, azt el sem tudom képzelni. Még régebben olvastam egy riportot Kis Grofóval, akkor még az ominózus A8-al jártak (ami a No roxa áj klippben is van), és ott mesélte, hogy rengeteg fellépése miatt keresztül kasul járják az országot, és sokszor percekre ki van számolva az ideje, magyarul tolja mint állat.
2017. dec. 9. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!