Ignis fényszórócsere házilag megoldható?
Az Ignisem fényszórója annyira matt lett, hogy szakember sem tudta már felújítani. Vennék újat. Igaz utángyártott, de legalább új.
Ki lehet házilag cserélni a régit szokásos barkácsszerszámokkal, vagy kell hozzá szakember és műszer?
Még egy kérdés? Nagyságrendileg mennyiért cserélnék ki műhelyben. Ha nem kell a havi fizetésem hozzá, akkor lehet nem mennék bizonytalan barkácsolásba bele.
És vigyem a cuccot, vagy, jobb ha a műhelyre bízom?
Megoldható, de kellene egy fűtött garázs.
Nyáron nem gond a lökhárító leszerelése, de hidegben a műanyag rideg, könnyebben elreped, ha feszegeted.
Az, hogy szakember mennyiért csinálja meg, akkor tudod meg, ha megkérdezed.
Általában a nagyobb szervizek magadabb rezsivel, drágábban dolgoznak, de kóklerehez se érdemes vinni, ne csupán az árat nézd, hanem a munkája minőségét is
Az Astrámon cseréltem a nyáron, viszonylag hamar megvolt (2-3 óra a lenti kanyar nélkül) elsőre, tapasztalat nélkül, viszont nekem nem kellett a lökhárítót levenni.
Gondolom egy szerelő is kb. ennyi idő alatt csinálja, ezt szorozd a sacc/kb 5e ft-os óradíjjal.
Még egy tapasztalat: ne a legolcsóbb utángyártottat vedd.
Én ezt tettem (először) és végülis visszavittem a boltba és vettem helyette Hellát másfélszer annyiért.
Az első, noname totál gagyi volt, csak kb. voltak a helyükön a furatok, lötyögött a foglalatban az izzó stb. elég hamar úgy döntöttem ez nem kerül az autóra.
Utána mindenképpen műhelybe kell vinni, hogy beállítsák, de az 10 perc és kértek érte egy ezrest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!