Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vezérműtengely állító szelep...

Vezérműtengely állító szelep cseréje megoldható otthon vagy szakszerű tudást igélyel?

Figyelt kérdés
2017. jún. 21. 07:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha ezt így meg kell kérdezned, akkor szerintem tudod a választ.
2017. jún. 21. 08:15
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, segítőkész....

Kiegészítésképpen: Én nő vagyok, nem értek az autókhoz. A párom kicserélné itthon, de én húzom a számat, félek hogy több kárt csinál mint hasznot. Párom /igaz nem autókkal de /a gépiparban dolgozik, tehát csavarhúzót fogott már a kezében.

2017. jún. 21. 08:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is vágtam már fel csirkét, mégsem vállalnék egy vakbélműtétet emberen...
2017. jún. 21. 08:42
 4/5 JulesTS ***** válasza:

Auto fuggo. Az enyemen a motor burkolatat kell leszedni (4db csavar tartja), a szeleprol le kell huzni a csatlakozot ket csavart kiszedni es kint van a szelep. Aztan az ujat betenni a helyere es a csavarokat vissza, csatlakozot vissza, burkolat vissza. Ha a fiamnak elmondom, hogy mit csinaljon, akkor ki tudna cserelni...

Aztan lehet olyan is hogy a fel motort szet kell hozza szedni. De titok, hogy milyen autorol es azon belul milyen motor valtozatrol van szo, igy csak annyit tudok valaszolni, hogy igen, vagy nem...

2017. jún. 21. 12:37
 5/5 A kérdező kommentje:

Kicserélte végül, nagyon egyszerű volt. Egy csavar és egy csatlakozó... Eltűnt a hibakód is.

Elsőnek üzenem hogy nem mindenki tud egy náthával vakbélműtétre szaladni!

2017. jún. 21. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!