119asder kérdése:
Helo! Van egy e46-os szedan bnw-m. Az ablakon körbe található gumi részt szeretném ilyen ezüst króm léccel körberakni. Megoldható ez?
Figyelt kérdés
Kösz a választ.2017. jún. 15. 00:51
1/5 anonim válasza:
Persze, beballagsz a Homasitába és a gagyi cigányos tuning részlegen méterre megveheted a csíkot amit felragaszthatsz
2/5 crudy válasza:
Az elso sajnos nem irt nagy hulyeseget mert az gyarilag van mindenhol fekete gumibol es nincs nagy divatja kromra cserelni. Szerintem se nezne ki jol igy jo esellyel tudsz homasitaba erdeklodni.
4/5 anonim válasza:
Az a Budapesti Nemzetközi Wásár? :O
5/5 crudy válasza:
Beultem az egyik automba es lattam h az ablak koruli keret fekete. Ugy ahogy azt a valaszomba irtam. Majd raneztem a masikra es azon tenyleg krom volt. Szoval rossz valaszt adtam, elnezest. Te nem a szelvedo es az ablak koruli szigetelest akarod kromra cserelni hanem oldalt az ablakok koruli diszlecet feketerol kromra amilyen a facelift elottieken volt. Ha jol ertem. Ez esetben had javitsam magam. Alkatresz uzletekben nezz korbe hatha talalsz ilyet. Unix bardi kovacs. Ha nem akkor facebook bmw e46 adok veszekben tuti lesz valakinek, ha ez sem akkor bontoba latogass el es ott szinte biztos h talalsz ilyen diszlecet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!