A 8-9 literes fogyasztás soknak számít?
Dízelt nem attól NEM érdemes venni, hogy keveset használod, hanem attól ha a kevés használat alatt is csak 3-5 km-re! Sokan tévhitben vannak a dízelmotor kapcsán és fogalmuk sincs a miértekről!
Jól írták előttem, ha keveset használod, de alkalmanként minimum 40km-t megteszel egyhuzamban, nyugodtan vehetsz dízelt. Az első hozzászóló meg csak vegyen pályára dízelt :) Pfff..
ha a fogyasztás ennyire gond, akkor nem kell autózni...
az nem autózás, ahol jajistenemmennyit fogyaszt. de alapelvárás, hogy erős legyen, menjen, mint a vihar.
Heti 2 alkalomnál nem mindegy mennyit fogyaszt? Élvezd inkább a hangját. 2 liter felett a fogyasztást már nem kell nézni, azt nem azért veszed, hogy 6 literből eljárj vele, hanem, hogy élvezd, ahogy megy, meg amilyen hangja van. A v5 egy olyan motor pl, amihez kötelező a sportkipufogó, mert a gyárival egy 1.6 hangosabb, és azt a hangot bűn kihagyni :)
Ha nem fontos a száguldozás és a gyorsulás, akkor vegyél egy 1.6-1.8-at, azokkal is simán el lehet közlekedni, és már a megyegetős kategória, ha odalépsz nekik. Ha normálisan közlekedsz, az 1.6 6-7 liter körül eszik.
Én úgy vagyok vele, hogy ha egyszer veszek egy komolyabb autót, akkor el fogom viselni azt a 9 literes fogyasztást. Egy 2.0 TSI-vel, ha normálisan közlekedsz, akkor el lehet járni 7 literből. Ha meg valahol elkezded nyomni neki, akkor meg nem a fogyasztással fogsz foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!