Nissan Navaráról mi a véleményetek? ( megeri-e, fogyasztás stb)
Figyelt kérdés
Inkab olyanok válaszát várom akik próbálták vagy ilyenjuk van.2017. nov. 18. 12:07
2/4 anonim válasza:
Szerintem jó autó, de sokan mondják, hogy a Mitsubishi L200, vagy a Toyota Hilux jobb és megbízhatóbb. Hát nem tudom.
Először is azt kell eldönteni, hogy ki tudod használni? Mert ha csak divatból kell pick-up, akkor nem éri meg szerintem. Fogyasztása vegyesben is 9-10 liter, városban persze mégtöbb. A hátsó üléssor nagyon kényelmetlen, és ráz mint állat, a hátsó laprugók miatt (csak az új modellben van spirál rugó). Raktér megint olyan amilyen, ha nincs lefedve hátul a plató, akkor konkrétan semmi apróságot nem tudsz odatenni, hiszen ellopják, megázik, stb.
4/4 anonim válasza:
Váltója takonyba szúrt bot, a motor se a legfinomabb járású dízel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!