Miért adja meg magát szerpentinen?
Figyelt kérdés
Rieju Toreo 80ccm 4T !Amint szerpentint kap a max sebesség 30km/h-40km/h holott kéne neki menni kb 60 at 7gr görgö van benne kék kontrasztrúgó és zöld kuplungrúgó ezzel a variácioval megy a legjobban ! Szelepek be állitva szívó 0.09mm kipufogó 0.10mm nem csattog nem szív falsot szóval valaki valami ötlet ? mi lehet a baja ?2017. nov. 26. 17:35
1/11 A kérdező kommentje:
bocsi kimaradt sík úton 80-85 ! és ezért nem értem miért nem szereti a szerpentint :)
2017. nov. 26. 17:40
2/11 anonim válasza:
Próbálj meg lefelé menni, akkor jobban megy.
3/11 anonim válasza:
Húú, hogy a fazomba tudtál 9 százados szelephézagot belőni?
Nekem nem menne.
4/11 tothp válasza:
Ez valami automata robogó?
gondolom szerpentínen visszaveszed a gázt. A variátor meg nem követi le a dolgot. nyomatékod nincs, viszont magas fokozatban vagy. a motor meghal. ezek a cuccok nem épp az űrtechnikát képviselik. hegyi üzemben képesek megtréfálni az embert.
5/11 A kérdező kommentje:
hogy tudtam belöni szelephezag merővel hogy :)
2017. nov. 26. 20:09
6/11 A kérdező kommentje:
ha vissza veszem a gázt ha nem megtorpan szerpentinen ha nm lenne nyomatek ki se birna menni .....
2017. nov. 26. 20:14
7/11 kiitos válasza:
Variátor beállítás módosítással is lehet próbálkozni.
8/11 anonim válasza:
80 ccm és NÉGY ütem. Már a 40 km/h is nagyon jó teljesítmény emelkedőn egy ilyentől.
9/11 A kérdező kommentje:
hmmm akkor marad így köszi szépen ... utolsó előtti nem megy úgy sem 5gr tól próbáltam 10 gr ig sok nap sok éjjel szerelés de így lett a legjobb 7gr al ! lehet még 1 full malossi cuccal jobb lenne értem Vario (szíj az ugye már nekem malo mert a 3 4 ezer ft at el szaggatta ) kuplung ...... minden malossi ami erőt visz át ! még ezt meg próbaljam ?
2017. nov. 26. 22:00
10/11 anonim válasza:
Szerintem ne ölj bele pénzt, spórolj jogsira és vegyél egy nagyobb gépet amivel vígan mehetsz fel az emelkedőn (250ccm-nél is már egész élhető gépek vannak). Ezeket a kisköbcentis négyütemű motorokat nagyon nem éri meg tuningolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!