A klímakompresszor megadta magát. Nissan almera Szétszedtük, egy bolygódugattyús 6 db kis hengerből áll dugóval együtt. Az egyik be volt szorulva. Na most a kérdés, minden ki lett tisztítva. A dugattyú alsó részébe kell zsírt tenni?
Most elviszed egy klímaszerelőköz autóval együtt és ő szépen összerakja neked és fel is tölti az olajjal, kicseréli amit kell.
Ha nem ezt teszed,a leírásodból ítélve,akkor ez nem lesz egy hosszú életű mutatvány.
Csak jó tanács.
Sajnos van egy rosz hirem, az hogy be volt szorulva, valoszinu azt jelenti az aluminium oxidalodott(Ha idegen anyag forgacs meg hasonlok miatt szorult be akkor meg annyit sem fog birni sajnos) ami azt jelenti, hogy nedvesseg kerult a rendszerbe. Az a kompresszor valoszinuleg nem lesz hosszu eletu, ki kell cserelni a szarito szurot is az minimum. Megfejteni a titkat hogyan kerult nedvesseg a rendszerbe.
En javaslom a kompresszor cserejet, es egy alapos oblitest folyekony nitrogennel. Raktam ossze 2-bol egyet meg a mai napig megy, de ott mas volt a problema(marminta nedvesseg az fennalt a rendszerben de megcsinaltuk amit leirtam), az elso pajzsot ledaralta a megszorulo szabadunfoto csapagy. A donor amirol az elso pajzs jott, ugyan igy jart mint a tied, csak ott a dugattyutt nem birtuk kiverni a huvelybol, Semmivel!
Ha te szerelted össze és a klímás megbízott benned és nem szedte szét újból,hogy átnézze,akkor nagy a gebasz a szerelőnél is.Ha szétszedte és összerakta és ez után is füstöl akkor kérd,hogy csinálja meg.Neked meg ez lesz a tanuló pénzed,hogy nem szrakodsz olyannal,amihez nem értesz.
Nagyon rossz úgy összerakni valamit,ha elmondják laikusan,hogy mi a hiba,de én nem láttam,tapasztaltam,de viszont zsákban hozták az autót.
A te kontárkodásod sok fej és tok vakarást okozhat még neki.
Remélem sikerül életet lehelni a klímádba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!