Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy SUV biztonságosabb, mint...

Egy SUV biztonságosabb, mint más autók? Megérné emiatt venni?

Figyelt kérdés

Nagyon félek az utakon a szembeforgalomtól. Semmi más bajom nincs a vezetéssel, a szembejövőktől viszont rosszul vagyok...

Most egy japán autóm van, ugyan nem régi suzuki papírtigris, de azért belátom, hogy nem a biztonság a legnagyobb erénye, lehet ezért nem érzem magam jól.

Sajnos minden autó, ami igazán tetszik, az valami sportosabb jellegű, kisebb autó, pl az álom egy MX-5.

A SUV-okat nagyon visszataszítónak látom, abszolút nem tetszenek, de talán az biztonságérzetet adna...

Biztonságosak azok az autók? Jobb biztonságérzetet adnak, mint más kocsik? Megérné emiatt venni?

2017. nov. 24. 09:53
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

#19:

"Igen Észak-Amerikában alapfelszereltség a ráfutásos fékrendszer és társai, mert kötelező. Nem választható extra. "

Új autóknál az. Európában is kötelező a haszonjárműveken a collision warning system már több, mint egy éve, előbb utóbb személyautóknál is alap lesz.

A töréstesztes videó viszont tényleg érdekes, kíváncsi lennék egy teljes átfogó tesztre minden kategória bevonásával. Láttam már "néhány" autót szétszedve itthon, itt még szerkezeti asszimetriát nem fedeztem fel, viszont ami a videóban szerepel az tényleg durva.

Nesze neked japán minőség :/

[link]

Kíváncsi vagyok ennek milyen visszhangja lesz.

2017. nov. 28. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!