DariusMorbi kérdése:
Nektek megérné a sok hűhót?
Figyelt kérdés
Nagyon nézegetem a Ford Mustang-okat viszont MO-n elég drágák még használtan is. Ahogy észrevettem többet (kb 1-1,5m Ft-ot)lehetne megtakarítani azzal, hogyha külföldről lenne behozatva és átpapíroztatva.
Szerintetek mennyire lenne komplikált, illetve megérné-e így cselekedni?
2017. nov. 12. 15:42
1/8 anonim válasza:
Melyik mustang?
új vagy a régi?
újak nem valami nagy számok egyébként...
fapados, monoton, tömegautó (persze nem itt tömegautó, de egy hasonló árfekvésű Audi mindenben jobb)
egy régi mustangra azt mondom, hogy naná, hogy megéri, istenkirály autó, egy ikon.
az új csak az árnyékának az árnyéka
2/8 anonim válasza:
Nyugat-európai országból simán.
Tengerentúlról már macerásabb és nem biztos, hogy megéri.
3/8 anonim válasza:
1-es azt kell mondanom, hogy amióta itt is el kezdték forgalmazni, kezd tömegautó lenni :D a környékünkön is legalább már 8-10 ember járkál vele...szépen lassan tök átlagos autó lesz, és akkor nem fog az embernek semmi pluszt adni azért a pénzért.
4/8 anonim válasza:
Pont ezért van külön iparág kiépülve, a Mustangok és társai importjára Amerikából. Az egy másik kérdés, hogy a Mustang még így is olcsó autónak számít, Európában is a többi hasonló autóhoz viszonyítva, csak na, az ember mindig nagyon jól akar járni.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem tudom mondjuk belőni, hogy mi számítana réginek. Gondolom a laposabb kevésbé robosztus kialakítású mustang-ra gondolsz. Én a kicsit izmosabb tekintélyűeket nézegetem amik kb 2005-2008 között készültek.
2017. nov. 12. 18:34
7/8 anonim válasza:
8/8 A kérdező kommentje:
Hát ha annyiért igazi akkor inkább kihagyom :D Nem nagyon zavar, hogy tömegautó-e vagy sem. Mégiscsak saját ízlésből veszi az ember.
2017. nov. 17. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!