Ami olcsón fentartható fogyasztást és szervíz-alkatrészárakat nézve.
És reál kis fogyasztás,és megbízhatóság.
2017. nov. 23. 21:56
1/7 anonim válasza:
Tökéletesen alkalmas. Pont erre való.
2017. nov. 23. 22:18
2/7 anonim válasza:
Max ha sokat mennél földúton néha a féltengely gumiharangokra kell ránézni, hogy ha véletlen valamelyik szakadt lenne ne tudjon bemenni a por a csuklóhoz, de igazából ennyi amire én így gondolnék.
Amúgy szerintem is tökéletes választás.
2017. nov. 23. 23:54
3/7 anonim válasza:
Ja azt még hozzátenném, hogy ha nem autópályázol, akkor még akár az egy literes is kényelmesen elég lehet, körülbelül egy liter a különbség a fogyasztásban, a 1.0 elmegy normál használatban 5-6 liter között, tojással a pedál alatt le elhet szorítani 5 alá, az 1,3-as meg 6-7 között eszik.
2017. nov. 23. 23:55
4/7 anonim válasza:
az 1,3-as meg 6-7 között eszik.
Mondjuk télen, rövid távokon igen.
Az én 22 éves 1,3 swiftem nyáron fix 5,5-et fogyaszt.
(Igaz, ez az alap, 50kw-os)
2017. nov. 24. 11:14
5/7 anonim válasza:
Pakolni pont nem jó mert kicsi a csomagtartója. Elleben a legjobb autó mindennapi használatra de ne pakolósnak.
2017. nov. 24. 15:21
6/7 anonim válasza:
Ja, persze. Az nem mindegy mit jelent az hogy melós autónak.
Kell-e hurcolkodni vele, pakolni stb.
Nem mondom, rengeteg minden belefér. Pl. mosógép úgy hogy még le is tudod csukni a csomagtartót. Én ia rengeteget hurcolkodok vele, kerti gépeket stb.
Hosszú távon kényelmetlen a magas csomagtér hátfal miatt, nagyot kell emelni a gépeken, ill. kivenni is nehézkes.
2017. nov. 24. 22:38
7/7 anonim válasza:
Én költözködésnél az 1.0-és swifttel hurcoltam az apróságokat (ruhák edények stb). 4x fordultam, 1 kör 100km körül volt. Anyósüléstől a csomagtérajtóig úgy meg volt pakolva hogy szinte már egy egy szöget sem lehetett volna belerakni(hátsó ülés kiszedve). Előtte gondolkodtam hogy béreljek e valami nagyobb dobozost amivel max 2 kerülő lett volna, de így megúsztam egy 10.000Ft-os tankolással.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!