Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen futómű gátlót érdemes...

Milyen futómű gátlót érdemes driftre használni?

Figyelt kérdés

Olcsóbb also

Közép kategória

Felső

Azt tudom, hogy kemény futóműnek kell lenni de a keménységet azt csak a felső kategóriás gátlók tudják. Ami 300-400ezer.

Az alsó es kozep kategoriasoknal csak szinte a magassagot lehet allitani, ami amugy fontos hogy a sulypont lent legyen ezért jol lekell ultetni

Bmw e36 330i alá, amatőr kategoria.

Bcracing

D2

Koni

Kw

Ta

H&r

Stb. Milyen legyen?

2017. nov. 22. 10:23
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem kérdezz meg valakit, aki használja már egy ideje ezeket, hogy mi a jó. Én Konit vennék, mert a többit vagy nem ismerem, vagy inkább utcai tuning kategóriába sorolnám. (D2 HR) Vagy még esetleg Kárászyt felhívni, hogy az utcaival tud-e valamit kezdeni.
2017. nov. 22. 10:26
 2/10 A kérdező kommentje:

De a d2 is elég menő dolog. Alithato magassag kemenyseg is meg eleg drága...

Én ilyen 130-200 ezer kozott válogatnék e36 qp alá

2017. nov. 22. 10:39
 3/10 D. Brasco ***** válasza:

Amiket felsoroltál abból a D2/koni/kw ami ér valamit a többi felejtős!

Amúgy egy e36 alá amatőrként csapatni szerintem teljesen felesleges ennyire jó cucc....vagd meg a rudot vagy legózz alá valamelyik másik bmw-ból rugót azt annyi......a pénzt meg amit futomure koltenel vegyél egy spertt,mert csak egy kemeny futóműtől még nem fogsz keresztbe autozni!

2017. nov. 22. 10:41
 4/10 A kérdező kommentje:
Jó nagy hülyeséget irtál 3-as.. drift auto legfontosabb tulajdonssága az egyensúly ha az megvan else kell venni a gázt.. attol hogy be rakok alá egy sperr-t nem lesz jobb semmivel mint a hegesztett difi...
2017. nov. 22. 10:48
 5/10 D. Brasco ***** válasza:
Ja értem......tehát még ha csak egy libegős futomű van az auto alatt de legalabb van benne sperr vagy hegesztett difi azzal nem lehet olyat autózni mint egy betonkemény földig ültetett de állandóan eldiferáló a belső íven lévő kereket lefüstölő,a külsőt meg sem mozdító verdával.........azt hiszem nincs is több kérdésem........
2017. nov. 22. 11:35
 6/10 A kérdező kommentje:
Ok szia
2017. nov. 22. 11:51
 7/10 anonim ***** válasza:

Csak úgy megsúgom, hogy egy FK, TA, és egy komoly kategóriájú futómű a kényelmen kívül semmiben sem más.

Éppen ugyanolyan kemény mindkettő, csak a drágább kicsit kényelmesebb. A rozsdavédelemért kérik a felárat leginkább, és a név miatt.

Van ismerősöm, aki félévente küldi a KW-t felújítani, meg olyan is van, akinek elég régóta benn van az FK bármi gond nélkül.

Te döntöd el, hogy melyiket szeretnéd, és mennyit akarsz költeni. Ha én utcai használatra vennék, akkor a Vogtlandok közül válogatnék. Nem egy TA kategória, de még elérhetőbb áron van, és minőségben a drágábbakhoz van közel.

Vályi István a Speedzone-tól például gyári keményített gátlókat használ vágott rugókkal, ugyanazt érte el, és inkább azt választotta, mint az olcsó állíthatókat, mert nem bízik bennük.

2017. nov. 22. 16:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Márpedig az a Vályi aztan valaki!
2017. nov. 23. 02:35
 9/10 anonim válasza:

Sziasztok!

7-estől kérdezném, hogy miért kell fél évente felújítani a KW-t? Mi lesz a baja és hova küldi?

Köszönöm.

Nekem pl. 9 éve van bent KW Variente 3 és semmi vaja.

...de így van ahogy írod is. A jóban is bele lehet nyúli egy rosszba és "rosszak" közül is bele lehet nyúlni egy jóba.

2017. nov. 24. 09:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Legalacsonyabb beállításon használja, úgy hamar el lehet használni, főleg rossz úton. De általánosságban úgy van, ahogy te mondod, egy KW tovább fogja bírni, mint egy olcsóbb.

2017. nov. 24. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!