Az autószerelők miért 2-3 hétre adnak mind idopontot?
Olajat akartam csereltetni a kocsimban és barmelyik szerelot hivtam,mind november VEGERE adott volna idopontot.Ezert kicsereltem en magamnak.15 perc volt az olaj es a szűrők csereje.Ez nekik kb 5 ezer ft munkadij,igy szamolva 20.000ft os orabér.Ennyire jol megy a szereloknek hogy ezeket a penzeket kidobjak az ablakon? En ennyi penzert minimim 6 órát dolgozok!
Miért nem bőviti a műhelyt a vallalkozo,ha mindig 2-3 hetre tele vannak?!
Igazad van, inkább úgy mondom hogy idő/befektetett energia/elkérhető pénz szemszögéből ez a legjobb. Természetesen a bejáratott ügyfél körben többet is kell nyújtani.
Mi is legalább fél évig kerestünk tapasztalt szerelőt, de nem találtunk :( Végül egy másik szerviztől csábítottunk el egyet :/
sokat fizetünk neki, de megéri
Szerintem egy olyan embernek,akik ugyfelekbol el,mindent be kell vallalni.Nem hiszem el hogy nem fer bele egy szerelonek,hogy a muhely elott a kocsi ala tolja a bekat es kicserelje az olajat es a szuroket 5000 ert...Amig elsziv egy cigarettat mar keszen is van.
Az elso szerelotol akitol idopontot kertem ahhoz sok eve jarok es sok szazezret otthagytam mar az autoim javitasara es tobb mint 2 hetre adott olajcserere idopontot.Na ne...
Soha tobbet nem megyek hozza ezek utan.
Megerte neki? Elvesztett egy jol fizeto ugyfelet aki a csalad osszes autojat odahordta.
Az uj muhely elhiszem lehet hogy plusz beruhazas de ha folyamatosan 2 hetre tele vagy munkaval akkor nem hiszem,hogy nem erne meg.... Es nem kell szakkepzett autoszerelo ez hulyeseg.A nagyja munkat,a szetszerelesekhez olajcserekhez,gumizashoz bőven elég a csalad,baratok akiknek kell a mellekes.....
Nem kell sarkitani.Es nem hiszem hogy olajat nem lehetne esoben cserelni es nem hiszem hogy autoszerelonek kell lenni egy kartercsavar kitekeresehez...
Mindegy,nem errol szolt a kerdes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!