Azoktol kerdezem akiknek nincs garazsuk es dragabb autojuk van. Nem feltitek az utcan parkolni?
Figyelt kérdés
2017. nov. 17. 18:24
11/12 anonim válasza:
Nekem van garázsom. Pontosabban bérelem, nem kevés pénzért. De abszolút nem sajnálom rá a pénzt.
Már többször elgondolkoztam azon, látva azt a rengeteg autót az utcán parkolva, hogy a tulajaik, hogy tudnak nyugodtan aludni...
Pedig nekem sincs drága autóm. Most talán 1-1,2 millió körül lehet a használt értéke, de el nem tudnám képzelni, hogy csak úgy kint álljon az utcán.
Nem is csak attól félnék, hogy ellopják, megrongálják, hanem kifejezetten rossz érzés, ha ázik az esőben, tűzi a nap, szívja az UV, viharban veri a jég.
Ha nem lenne alkalmam garázst bérelni, szerintem bele is őrülnék. Vagy inkább nem is lenne autóm és járnék busszal, vonattal.
12/12 anonim válasza:
Nekem régi 1.0 Swift-em van, és még ezt sem szeretem egy parkolóba hagyni.. Igaz lehet hogy azért mert első autóm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!