Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti nem féltitek a motorotokat...

Ti nem féltitek a motorotokat otthagyni valahol?

Figyelt kérdés

Én nem merek olyan helyre parkolni, ahol nem látom mi történik körülötte. Attól félek, hogy ha pl. járdán teszem le akkor meghúzza valaki vagy valami kárt tesznek benne, akár még el is lopják.

Ti hogy oldjátok meg a parkolást?

2016. júl. 30. 15:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha motorozok, akkor nem kell leraknom sehova motort, ha motorra ülök, akkor élvezetből teszem és nem azért, hogy oda jussak XY helyre.

1-2 helyre megyek csak motorral, de ott pl. zárt parkoló van.

2016. júl. 30. 15:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Én is élvezetből motorozom, de mivel nincs más járművem, ezért muszáj a motoromat használni ha el akarok jutni A-ból B-be. És erre szerettem volna kilyukadni, hogy ilyenkor ha le akarom parkolni a motoromat, mit csináljak hogy ne lopják el/tegyenek benne kárt? Vagy ne foglalkozzak vele, nem fognak vele az emberek foglalkozni ha otthagyom valahol?
2016. júl. 30. 16:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha így állna a dolog akkor nálam egy ilyen tuti lenne:

[link]

Ha ilyened van, nem marad fenn induláskor a féktárcsa zár, hiszen feltűnik, hogy nincs lábtartód. :)

+ egy masszív lánc (na nem kutyalánc) olyan 15-20k értékben. Vannak "csodaláncok" pl. az ABUS cég Granit Extreme Plus lánca, olyan 65-70 környékén, ezeket gyakorlatilag lehetetlen elvágni. Félre értés ne essék, el lehet, de gyakorlatilag csak sikítóval.

Meg kell próbálni forgalmasabb helyen kikötni a gépet, hiszen ott elég feltűnő ha elkezdik reszelni a láncot.

Ha az ember pénze "végtelen" akkor persze lehet GPS nyomkövetőt rakni a gépbe, vagy mozgásdetektort, ami SMS-t küld, ha megmozdul a vas.

2016. júl. 30. 17:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Aha, az a Féktárcsa-lábtartó-zár jó ötlet, lehet be is szerzek majd egyet! Köszi a tippeket, utánanézek még a többinek is! :)
2016. júl. 30. 18:53
 5/5 anonim ***** válasza:
en is motorozom ritka ha ott kell ugy hagynom valahol. pl etterembe eszunk ott meg jobb mert ugy valasztok helyet h lassam mert rosszulvagyok erte es alergias ra. bemegyek tesco ilyesmi helyre hat ott felallok a bejarat melle es sietek. ha valami olyan helyen allok meg ahhonnan setalni kell gyomorgorcs kb :D itthon van garazsom ugyhogy a tarolassal nincs baj. dolgozni ha ezzel megyek ott sincs bajom mivel zart parkolonk van. hat lattam mar erdekes dolgokat pl bnom panelba lakik 4 savos ut mellett vele szembe panelok 4 emeletesek hosszu sora mogotte sima parkolo. 1000es gsx r 4 5 eves lehet. a panel mogott alszzik a csillaggarazsban. kiakaszto nem hittem vna el ha nem latom. es telen iss!!! csak ponyva volt rajta. hat latom elottem mar adtak otleteket a biztonsagra. en csak kormanyzarat hasznalok. de nem csak te felted igy nyugi :)
2016. júl. 30. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!