Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nagy hanyagság lehúzott...

Nagy hanyagság lehúzott ablakkal otthagyni a kocsit olyan helyeken ahová, csak "egy percre" megy be az ember?

Figyelt kérdés

90-es Ford Sierrám van, a légkondit hírből sem ismeri, és ha boltba megyek sokszor lusta vagyok felhúzni az ablakokat, így legalább nem 50, csak 35 fok lesz benne.

Értéket nem hagyok, benne a kulcsot természetesen kiveszem, de alapból úgy vagyok vele,hogy kinek kéne ez az autó?Ugyanis nagyobb kockázat ellopni mint amekkora hasznot hozna, ha meg elakarják lopni, nem lesz akadály az ablak.

Az alkalmi tolvajok meg inkább átkutatnák, esetleg kulccsal együtt el is vinnék, de anélkül nem tudnak vele mit csinálni, érték híján meg kutathat.

Maximum 10 percekre hagyom úgy, sokak szerint rossz szokás, és szerintem is, de a lustaság nagy úr.

Természetesen ha egy komolyabb autó lenne, nem hagynám így.

2015. júl. 22. 23:18
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
addig csinálod ezt ameddig valaki el nem viszi és soha nem látod többet https://www.youtube.com/watch?v=PmSyJ5lo6Hs
2015. júl. 22. 23:42
 2/7 A kérdező kommentje:

Ez egy nagyon jó videó, de az egy Audi A6-os, le van zárva, valószínűleg kinézték, és ha kell bármilyen autót ellopnak, függetlenül attól,hogy az ablak le van e húzva.

Nem véletlen ecseteltem a fentieket...

2015. júl. 22. 23:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Nyugi az ócskavasadat nem viszik el bocs. :) De inkább kibelezik ami érték van benne.
2015. júl. 23. 00:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

MO-on nagy hanyagság igen, gondolom arról nem hallottál, hogy olyan is előfordul, hogy pirosnál elcsórnak ezt-azt az anyósülésről? Emberke odaszalad míg állsz a pirosnál és hopp, ezért szokás zárni az ajtót pirosnál.

Na szóval ebből kiindulva, vajon ha úgy otthagyod, szerinted mire csábítasz vele pár hasonszörű egyént?

2015. júl. 23. 04:47
 5/7 Koplárovics Béci ***** válasza:
Azért ha valami *****gyerek csak kocsikázna egyet, azt nem fogja érdekelni milyen állapotban van. Jó eséllyel úgyis felcsavarja egy fára, vagy tetőre teszi pár km-en belül. Szerintem jobb a békesség. Esetleg ha csak egy kis rést hagysz az is sokat segít, de esetleg kevésbé próbálkoznak be.
2015. júl. 23. 08:02
 6/7 A kérdező kommentje:
De ha egyszer nincs benne érték?Akkor mit visz el?Meg azért a dórotokat nem lehet csak úgy összekötni, 2 perc alatt, vagy ha mégis, akkor az nagyon ért hozzá, de erre kevés az esély.
2015. júl. 23. 15:54
 7/7 Koplárovics Béci ***** válasza:
Maga az autó szerintem nem kis érték, legalábbis neked sokat ér, nem hinném, hogy holnap leakasztasz másikat. Aki "szokott" kocsit lopni annak pár másodperc elindítani kulcs nélkül.
2015. júl. 23. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!