Nagy hanyagság lehúzott ablakkal otthagyni a kocsit olyan helyeken ahová, csak "egy percre" megy be az ember?
90-es Ford Sierrám van, a légkondit hírből sem ismeri, és ha boltba megyek sokszor lusta vagyok felhúzni az ablakokat, így legalább nem 50, csak 35 fok lesz benne.
Értéket nem hagyok, benne a kulcsot természetesen kiveszem, de alapból úgy vagyok vele,hogy kinek kéne ez az autó?Ugyanis nagyobb kockázat ellopni mint amekkora hasznot hozna, ha meg elakarják lopni, nem lesz akadály az ablak.
Az alkalmi tolvajok meg inkább átkutatnák, esetleg kulccsal együtt el is vinnék, de anélkül nem tudnak vele mit csinálni, érték híján meg kutathat.
Maximum 10 percekre hagyom úgy, sokak szerint rossz szokás, és szerintem is, de a lustaság nagy úr.
Természetesen ha egy komolyabb autó lenne, nem hagynám így.
Ez egy nagyon jó videó, de az egy Audi A6-os, le van zárva, valószínűleg kinézték, és ha kell bármilyen autót ellopnak, függetlenül attól,hogy az ablak le van e húzva.
Nem véletlen ecseteltem a fentieket...
MO-on nagy hanyagság igen, gondolom arról nem hallottál, hogy olyan is előfordul, hogy pirosnál elcsórnak ezt-azt az anyósülésről? Emberke odaszalad míg állsz a pirosnál és hopp, ezért szokás zárni az ajtót pirosnál.
Na szóval ebből kiindulva, vajon ha úgy otthagyod, szerinted mire csábítasz vele pár hasonszörű egyént?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!