Soha nem vezettem még Opelt, de nekem azt mondták Opelt ne vegyek, mert nagyon kemények a pedálok meg erő kell a váltáshoz is! Ez tényleg igaz?
Figyelt kérdés
Opel Astra H autót néztem ki nem a kombi hanem a másik fajta, csak elbizonytalanítottak úgyhogy nem tudom tényleg ennèl maradjak-e?!2017. nov. 15. 14:49
1/17 anonim válasza:
Tudod miben kemények a pedálok meg a váltás?
Egy KRAZ 255B-ben :D
ilyen hülyeséget én még nem hallottam, hogy kemények a pedálok meg a váltás...
még egy ladának sem kemények a pedáljai, kivéve ha nulla erő van a lábaidban
2/17 A kérdező kommentje:
Értem! Köszönöm! Nekem is úgy mondták lány létemre meg tudja fene...😀
2017. nov. 15. 14:55
3/17 anonim válasza:
Ha nagyon rossz erőnléttel rendelkezel akkor lehet kemény egy kuplung, bár oda tényleg nagyon gyengének kell lenni :)
4/17 A kérdező kommentje:
Nem, nem erről szó sincs, csak mondta az illető ő a helyemben ilyet nem venni, mert...! Kicsit nekem is fura meg nem nagyon akartam elhinni....!😊
2017. nov. 15. 15:04
5/17 anonim válasza:
Mekkora hülyeség ez... Lehet, hogy amit ő vezetett, abban már kopott volt a kinyomócsapágy, és olyankor felkeményszik a kuplung. De még olyankor is teljesen használható, akár egy vékony lány számára is.
6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat azt hiszem maradok ennèl! 😊 Első saját autó lesz igaz napi szinten vezetek most is, csak nem sajátot hanem céges autót ami automata ami kényelmes persze mert nem kell váltani, de inkább maradok a manuálisnàl! 😊
2017. nov. 15. 15:18
7/17 anonim válasza:
Én opelon tanulok vezetni, és egyáltalán nem kemények a pedálok és nem kell erő a váltáshoz. Én opelt szivesen vennék.
8/17 A kérdező kommentje:
Szuper! 👍
És hogy megy a vezetés? 😉
2017. nov. 15. 15:44
9/17 anonim válasza:
Vannak autok, amik finomabban kezelhetok es vannak ferfiasabbak. De egyiket sem nehez kezelni. Próbálj ki egyet es kiderul,tetszik-e? Lányok szoktak szeretni a Fiatokat, amiben a szervokormányt lehet nagyi konnyu tekeresre állítani (city üzemmód)
10/17 anonim válasza:
ha 10 métert képes vagy járni és 10x felemelni a karod akkor nem okoz gondot majd egy h astra vezetése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!