Van jogsim, de több éve nem vezettem. Oktató segítségével kb. mennyi idő kell ahhoz, hogy egyedül is vezethessek?
Figyelt kérdés
Tudom, egyéntől függ, de ha napi szinten 1 órát vezetek, oktatóval és saját kocsival egyaránt (parkoló, elhagyatott helyeken, stb.) mennyi idő után gurulhatok ki biztonságosan az utcára?2017. aug. 22. 16:43
1/6 anonim válasza:
Azt csak az az oktató fogja tudni megmondani. Már az első 10 méter után.
2/6 anonim válasza:
erre szerintem nem igazán lehet válaszolni...
ez elég egyénfüggő
ha béna vagy sok mindenhez akkor a vezetés sem fog hamar menni
ha ügyes vagy sok mindenben akkor a vezetésre is hamar ráérez az ember
3/6 anonim válasza:
Részemről 1.5 év kihagyás után elég volt kigurulni a garázsból a kapuig.
4/6 A kérdező kommentje:
Szerencsére jó véleménnyel van rólam az oktató (2 óra után),viszont nehezen tudom elképzelni, hogy hamarosan egyedül is tudjak vezetni, biztonságosan :)) Remélem 1-2 héten belül már nevetni fogok ezen a kérdésemen :))
2017. aug. 24. 17:22
5/6 anonim válasza:
Mért nem kértél meg inkább egy ismerőst vagy rokont akinek van saját autója ? :S
6/6 A kérdező kommentje:
Nem akartam gallyra vagni mas kocsijat :) no meg nem izgultam nagyon az oktato mellett,igy egy csomo hasznos dolgot hallottam tole is :) szerencsere nem penzlehuzos oktatot sikerult talalnom.csupa hasznos infokkal latott el :)
2017. aug. 31. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!