Szerintetek mehetek úgy jogsit szerezni, hogy előtte egy percet sem vezettem?
Második:
1. De, sokat ronthat a dolgon.
2. Oktatók sem mindegyike szereti, mert több munka van velük.
3. Jogszabályba ütközik, ha nem elzárt magánterületen vezet.
Semmi értelme előtte gyakorolgatni, hidd el!
A kettes vagyok
1. Ez igaz.
2. Valóban nem ha felvesz valami rossz szokást. Vagy valami.
3.Igen valóban ezért mondtam pl egy üres parkolót vagy tesztpályát. Elhiszem amit mondasz.
Apum oktató,tehát van pedál meg ami kell a kocsiban. De még igy sem mert papir (sikeres kresz nélkül) nélkül menni velem
Volt h másik oktatónál voltam,de ő is átvette a papiromat apumtol.felesleges.. Én is haverom ladáját vezettem 3először,hát megszenvedtem vele... Majd később, nagyon jó haver pegautát vezettem.az már kicsit jobban ment.
Nyugi, van, aki így megy. A páromnak még autója sem volt a jogsikor sem, nem lett volna, aki vezesse (nem vagyunk fanatikus szabálytisztelők, de jogsi nélkül menni forgalomban az nem téma, kizárt). Tovább tart, főleg, ha nincs hozzá extra tehetséged, de meg tudsz tanulni vezetni.
Én mindig akkor csinálok jogsit, amikor a páromnak már megvan, én gyakorlok, hogy szerencsés esetben csak dupla óraszámot kelljen vennem, ne triplát vagy többet. Béna vagyok az elején s hagyjon mindenki békén, forgalomba pedig tuti nem mennék sokáig. A legelején saját telken fogom nyomni, főleg a parkolást, tolatást. Sok hely nem kell hozzá, de nehéz, minek fizessek, ha ki tudom gyakorolni? Nem is mernék gyakorlás előtt órára menni, motorral is iszonyú sokat gyakoroltam anno előtte (volt sofőr s volt saját motor, klasszisokkal segítőkészebb, mint az iskolai motorok).
Az óra csak drága volt s helyet adott, de az oktató olyan sokat nem segített a tanulásban, nem tudom, autónál ez hogy van. Úgyhogy nekem nagyon jó volt s megérte a külön gyakorolgatás. A lelkiismeretemnek elfogadható egy elhagyatott hely felkeresése s gyökettővel gyakorlás, ártani nem ártok senkinek.
Persze te csináld, ahogy akarod, de ne aggódj, megtanítanak akkor is, ha még biciklizni se tudsz. Direkt örülnek, ha tovább tart és sokat fizetsz.
a lehető legrosszabb, amikor az első percekben megkérdezi az oktató, vezetett-e valamit?..és azt válaszolod, hogy igen..na attól lesz ideges.
de ha azt mondod, hogy még bringád sincs, és nem vezettél soha semmit, akkor sokkal jobban figyel, és segít.
ne variálj, menj"szűzen" vezetni.
(az első alkalommal beülő, elhelyezkedő versenyző testbeszédéből egyből lejön az oktatónak, hogy már vezettél-e valamit, vagy nem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!