Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha úgy rámállnak,2 oldalról,...

Ha úgy rámállnak,2 oldalról, hogy nem tudok beszállni, sehogy akkor mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hátulról a gerincem miatt nem tudnék bemászni.
2017. nov. 15. 12:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%

A rendőr max. megbünteti az illetőt, de ha nem akadályozza a forgalmat, vagy nem okoz balesetveszélyt, akkor nem nyúl hozzá és arrébb sem vitetheti.

Maszek vontatós sem válalja, mert ha bármi kár keletkezik a gépjárműben, az az ő felelőssége.

Ja és a rendőr sem automatikusan büntet, hanem először a nyilvántartásban kikeresik a tulaj adatait, ha meg van adva telefonszám, akkor megpróbálják értesíteni. Ha az sem jár sikerrel, akkor fénykép, cetlit odarakja a szélvédőre, hogy feljeletést tesz. Ennyi...

Legalábbis nálam ez már több alkalommal is így működött.

Aztán mehettem busszal.

2017. nov. 15. 16:27
 12/16 anonim ***** válasza:
70%
Ahogy a 10-es úgy járnél el. Olyan már volt, hogy annyira mellém állt, hogy csak jobbról tudtam beszállni, Tükröket behajtottam, ablaktörlőket meg ki, aztán bemásztam a kocsiba és elmentem, rendszeresen ugyanott parkolunl, azóta nem áll mellém, nem véletlenül...
2017. nov. 15. 16:40
 13/16 anonim ***** válasza:
18%

Na álljunk meg!

Mi az a rámállás?

Felfestett vonalak közé én úgy állok meg, hogy teljesen középen legyek.

Én arról nem tehetek, hogy valakik nem tudnak parkolni.

2017. nov. 15. 18:25
 14/16 anonim ***** válasza:
18%

Mégis miért hívnátok rendőrt?

A merőleges parkolóban a vonalak nem tájékoztatásra vannak, hanem azért, hogy szimmetriukusan kell közéjük állni.

Ha ráállsz a vonalra, a másik autós meg normálisan parkol, akkor ő a hibás?!

Rendőrt akkor hívhatsz, ha pl. merőleges parkoló elé valaki beáll, és nem tudsz tőle kiállni!

2017. nov. 15. 18:35
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

"Utolsó, kéziféket pedig majd jedierővel oldja? :)"

Jaj de vicces vagy. Parkolóházban aztán nagyon fontos a kéziféket behúzni, nehogy elfelejtsd, mert fogja magát és elgurul!

2017. nov. 16. 09:45
 16/16 anonim ***** válasza:
70%
59 %-os: látom, semmi fantáziád sincs: Ha a kérdezö SZABÁLYOSAN áll be a parkolóba a két csík közé, az utána érkezö meg a vonalra, akkor az utóbbi "ráállt" a kérdezö autójára - és ebben nem a kérdezö a hibás. (Söt, írta is, hogy még szólt is az illetönek, hogy nem jól áll, az azonban nem foglalkozott ezzel.
2017. nov. 16. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!