Ha úgy rámállnak,2 oldalról, hogy nem tudok beszállni, sehogy akkor mit tegyek?
A rendőr max. megbünteti az illetőt, de ha nem akadályozza a forgalmat, vagy nem okoz balesetveszélyt, akkor nem nyúl hozzá és arrébb sem vitetheti.
Maszek vontatós sem válalja, mert ha bármi kár keletkezik a gépjárműben, az az ő felelőssége.
Ja és a rendőr sem automatikusan büntet, hanem először a nyilvántartásban kikeresik a tulaj adatait, ha meg van adva telefonszám, akkor megpróbálják értesíteni. Ha az sem jár sikerrel, akkor fénykép, cetlit odarakja a szélvédőre, hogy feljeletést tesz. Ennyi...
Legalábbis nálam ez már több alkalommal is így működött.
Aztán mehettem busszal.
Na álljunk meg!
Mi az a rámállás?
Felfestett vonalak közé én úgy állok meg, hogy teljesen középen legyek.
Én arról nem tehetek, hogy valakik nem tudnak parkolni.
Mégis miért hívnátok rendőrt?
A merőleges parkolóban a vonalak nem tájékoztatásra vannak, hanem azért, hogy szimmetriukusan kell közéjük állni.
Ha ráállsz a vonalra, a másik autós meg normálisan parkol, akkor ő a hibás?!
Rendőrt akkor hívhatsz, ha pl. merőleges parkoló elé valaki beáll, és nem tudsz tőle kiállni!
"Utolsó, kéziféket pedig majd jedierővel oldja? :)"
Jaj de vicces vagy. Parkolóházban aztán nagyon fontos a kéziféket behúzni, nehogy elfelejtsd, mert fogja magát és elgurul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!