Ha úgy rámállnak,2 oldalról, hogy nem tudok beszállni, sehogy akkor mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hátulról a gerincem miatt nem tudnék bemászni.2017. nov. 15. 12:52
1/16 anonim válasza:
Felhívod a rendöröket és ök elvitetik az autót. (Ha netán egy áruházparkoló vagy hasonló, akkor elötte menj be és a hangosbemondóval mondasd be, hoyg az XXX rendszámú autó tulajdonosa menjen a parkolóba, mert rossz helyen áll az autója. Ha 5 percen belül nem jelenik meg, akkor jogos elvitetni!)
2/16 A kérdező kommentje:
Ez számomra nem jár költségekkel,hogy vontatós rendőr hívok?
2017. nov. 15. 13:04
3/16 anonim válasza:
Ha azt állapítják meg kiszálláskor hogy mégis kitudtál volna állni akkor minden költség téged terhel. Ellenkező esetben nem.
4/16 anonim válasza:
Esetleg ha nem akarsz bajlódni a rendőrrel, elszállítással stb...
akkor kérj meg valakit aki éppen arra megy, hogy álljon ki...
én vékony vagyok, egy 30-40 centire kinyitott ajtón simán bepréselem magam, vagy hátulról be tudok mászni :D
persze ez csak akkor kivitelezhető, ha egy bevásárlóközpont parkolóban van az eset, mert ott ugye sok az ember, van kit leszólítani.
5/16 anonim válasza:
Jön a római taktika. odébbgurítod az egyik autót, lehet az a sajátod is, majd beszállsz és elmész.
6/16 anonim válasza:
Utolsó, kéziféket pedig majd jedierővel oldja? :)
7/16 A kérdező kommentje:
este rámálltak ketten is(kis parkoló) jobb oldalról kb 15 centi,bal oldalról még ennyi sincs... Az előbb ment el a gyerek,és még neki állt feljebb,hogy miért nem tetszik,hogy kb rám áll így...
2017. nov. 15. 14:22
8/16 anonim válasza:
vannak böszme emberek. Gondolom nem mindennapos azért.
9/16 anonim válasza:
ott simán rendőrt kellett volna hívnod :D
10/16 anonim válasza:
Kicsi az esély, hogy ez megtörténjen, de ha mégis megtörténik, akkor azonnal rendőrt hívtam volna. Pedig én a békés megoldások híve vagyok, de ez nagyon csúnya dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!