Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok erről az autóról...

Mit gondoltok erről az autóról? Szerintem nagyon jó vételnek tűnik, van vmi, amit nem vettem észre?

Figyelt kérdés

[link]

Persze nem olyasmire gondolok, ami nem látható képen, csak pl a helyszínen hallanám a motor hangját.

A pénz adott, ennyiből kell kihozni a legtöbbet.

De ennyiért én vagy sokkal rosszabb állapotúakat látok, vagy sokkal régebbieket.

Meg azért egy Toyotának van presztízse, tudom, nem feltétlenül a 1.0-s az álomautó sok embernek, de nekem első kocsinak pont elég lenne.

Az is szempont, hogy a megyéből nem nagyon tudok elmenni, mivel még nincs mivel. (és nincs kivel sem)

Szóval egyszerűen csak azt kérem, hogy ezt a jelenlegi hirdetést nézzétek meg, és írjátok le, mit gondoltok róla.

2017. nov. 13. 19:28
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
A kérdező a megnyilvánulásai alapján egy hisztis, szőke p.
2017. nov. 14. 16:39
 22/27 A kérdező kommentje:

nem vagyok én felháborodva, és hisztis szőke sem vagyok.

de véleményem csak lehet a stílusotokról... köszi, hogy megengeded.

az én véleményem szerint meg az ilyen típusú ember a hisztis, aki nem bírja elviselni, ha nem neki van igaza.

miért is lennék felháborodva?

hiszen azt írtam, hogy aki normálisan hozzá tudott szólni, annak köszönöm.

van olyan válasz is normális stílusban, ami leírja, hogy azt az autót inkább ne...

most ti vagytok azon felháborodva, hogy leírtam, hogy nektek talán még ilyen sincs.

nem zörög a haraszt...

hazafele a vonatról van időtök ilyen okosságokat írogatni.

nem mentem el egyébként megnézni az autót, az elemek eltérő színe miatt. az, hogy meg van nyomva a rendszámtábla, számomra nem mérvadó, egy parkolóban nekitolatott az oszlopnak. meg a km sem vészesen sok szerintem.

egy ilyen korú autónál - hiszen az adott pénzből úgyis ez a korcsoport marad - az lenne gyanús, ha lényegesen kevesebb lenne. azzal meg nem lennék előrébb, hogy átvernek 150 ezer km-rel, de az autó szét van gyilkolva.

na lehet osztani az észt a két utolsónak, hajrá!

2017. nov. 14. 18:38
 23/27 anonim ***** válasza:

"miért is lennék felháborodva? "

Nem tudom én sem, miért kell felháborodni. Mégis megy a hiszti :/

2017. nov. 14. 21:37
 24/27 A kérdező kommentje:
Megy, de nalad, mert vki nem fogadta el feltetel nelkul a hulyesegedet...
2017. nov. 15. 05:54
 25/27 anonim ***** válasza:
Bocsánat, lehet, hogy én sem azt fogom válaszolni, amit igazából hallani szeretnél. A képen látható állapotú és kilométerfutású autót, ha saját használatra venném, akkor igen nagy körültekintéssel merném csak megvenni. Ha van rá lehetőség, mindenképpen átvizsgáltatnám, VISZONT ha az átvizsgálás nem tár fel olyan hibát, ami a vételárhoz képest jelentősebb ráfordítást igényel, akkor akár szóba is jöhetne, mert egy hasonló árú swifthez képest karosszéria merevsége, futómű, fékek, és egyéb biztonsági szempontokból azért komolyabb autó, legalább olyan jó motorral, mint a swift. Ennyi pénzért viszont nem szabad abba az illúzióba esni, hogy hibátlan, és rozsdamentes lesz a kocsi. De ha olyan bajai vannak, amikkel együtt lehet élni, akkor biztosan elszalad még pár évet a kis Yaris.
2017. nov. 15. 07:50
 26/27 anonim ***** válasza:
Kerdezo, ahogy mar irtam, ezzel foglalkozom. Nem a km futas a nagy baja ennek, bar az is sok, hanem az, hogy erosen feltetelezheto, hogy komolyan serult volt. A kormany kopasa senkit nem erdekel, nekem a szine miatt izgalmas a kerdes. Ha a kozepe cseres volt, kerdes, a legzsak megvan-e benne? Es igen, ez nem keves penz erte. Tovabbra is a Swiftet javaslom ebben a kategoriaban. Egyebkent nekem van egy 99-es olasz autom, napi jarasra. Szep belter, sokextra, mind mukodik, igen, a klima is. Es nem romlik el. 400 ezer kornyeken siman kapsz ilyet.szoval a yaris kb 230 ezret er ebben az allapotaban szerintem.
2017. nov. 15. 08:29
 27/27 A kérdező kommentje:

Nem azzal van a baj, hogy nem tartjátok jó kocsinak. :)

Semmi gond nincs, ha normálisan leírjátok, és írtam is, hogy végül nem is hívtam fel.

Persze, nincsenek illúzióim, ennyiért nem új autót veszek.

Pont a színek eltérése miatt tettem le róla.

2017. nov. 15. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!