Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről mit gondoltok? Szerintem nagyon gyerekes a viselkedése.
Figyelt kérdés
A párommal huszonévesek vagyunk. Múlt héten találkozott egy nálunk fiatalabb párral (haverjaink). Tudni kell róluk, hogy nem védekeztek, ezért 3 kisgyerekük is van már, egy nagyon kis albérletben laknak egy légtérben mindannyian. Párom (ő a férfi) amikor hazajött, elmesélte milyen körülmények közt él a család, és minden kertelés nélkül a szememre vetette, hogy "bezzeg ők védekezés nélkül csinálják". Én meg csak pislogtam, hogy ennyit szűrt le a látottakból, hogy de jó nekik, nem kell bajlódni a védekezéssel? Hát nem látja, hogy felelőtlenek? Nem értette, miért akadtam ki. Szerintem ez annyira gyerekes gondolkodás, hogy csak ezt a következtetést tudta levonni, és még engem állít be hülyének, hogy én ragaszkodom a védekezéshez. Nektek mi a véleményetek erről?2017. aug. 20. 10:00
1/11 anonim válasza:
Az hogy neked van igazad és nem értem hogy miért vagy vele amikor ilyen fontos témához így bír hozzáállni.
2/11 anonim válasza:
gumiztok? vagy te szedsz tablettát?
3/11 A kérdező kommentje:
az előbbi, mert orvos megtiltotta, hogy tablettát szedjek (hormonérzékeny vagyok)
2017. aug. 20. 10:15
4/11 anonim válasza:
Aki nem védekezik, az hülye és felelőtlen. Teljes mértékben igazad van.
5/11 anonim válasza:
akkor megvan a baj: utálja a gumit, de annyira, hogy még a következmények sem érdeklik, csak végre anélkül bedughassa.
legyél észnél, és vigyázz magadra!
6/11 anonim válasza:
Hát ha nem akartok (még) gyereket, akkor védekezni kell. Szóval igazad van. Vagy ő is inkább örülne becsúszott gyerekeknek, csak ne kelljen gumit húznia?
7/11 anonim válasza:
Az ilyen fasziktol mit akartok amugy? Nokent nem tudom felfogni...
8/11 anonim válasza:
A parod mas nepcsoporthoz tartozik valszeg es most kiutkoztek a vilaghoz valo hozzaallas kulonbsegei.
Te felelossegteljes felnott no vagy. Egyszer csak eszreveszed,h a sajat mentalitasoddal rokonszenvezo ferfi vel koss parkapcsolatot.
9/11 anonim válasza:
Úh, kérdező, velem cölibátusban élnél, mert én meg a gumit nem tudom alkalmazni, mivel a legtöbb aránytalan és szétszakadt mire sikerülne felerőszakolni. Szóval maradnak más módszerek, de ez nem.
10/11 anonim válasza:
Tudod, mit csinálnék a helyedben?
Ha úgyis "haverok" vagytok vagytok azzal a három gyerekes párral, rábeszélném a páromat, hogy legyünk jó fejek és ajánljuk fel nekik, hogy pár napig vigyázunk a gyerekeikre, hogy legyen egy kis idejük kettesben.
Megnézném a párodat a második nap este. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!