Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintem a párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem a párkapcsolat lényege, hogy ajándékba adjuk magunkat a másiknak, ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Szerintem egy párkapcsolat akkor fog jól működni, ha az ember úgy tekint rá, hogy ajándékba adja magát a másiknak és ez oda-vissza működik. Bár jelenleg nincs senki a láthatáron, ettől még úgy készülök, hogy bármikor felbukkanhat az a lány, aki igazán megfog, ezért folyamatosan fejlesztem magam, hogy értékes ajándék lehessek, ez nem megfelelési kényszer, hanem szimpla önismeret és önfejlesztés, mert legfontosabb, hogy az ember saját önértékelése rendben legyen. Az már eleve rossz megközelítés, ha valaki a párkapcsolattól várja, hogy rendbe tegye az életét, így inkább csak teher lesz a másik számára. Eleinte nem könnyű értékessé válni, de idővel egyre jobban megy, én már boldogan várom, hogy megismerjem azt a lányt, aki a párom lesz, ez messze nem jelenti azt, hogy tökéletes lennék, bőven van még hova fejlődnöm, de azzal egész biztosan tisztában vagyok, hogyha ha megtalálnám a párom, akkor boldoggá tudnám tenni.
2017. nov. 1. 10:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Ez aranyos.
2017. nov. 1. 10:47
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Valóban így kellene lennie, viszont éppen ezért veszélyes is. Ha ugyanis teljesen odaadod magad, és nem tud értékelni (pl. megcsal), akkor az nagyon fog fájni.
2017. nov. 1. 10:47
 3/13 anonim ***** válasza:
65%
Szerencsés lesz az a lány
2017. nov. 1. 10:49
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ez így olyan Oravecz Coelho-s.
2017. nov. 1. 10:49
 5/13 anonim ***** válasza:
68%

"Szerencsés lesz az a lány"

Az így gondolkozó srácok mindig ezt kapják meg.

És mellé azt, hogy "Sajnos nem én vagyok az a lány, de szívből kívánom, hogy megtaláld, mert megérdemled"

2017. nov. 1. 10:50
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon is bölcs hozzáállás, végre valaki arra készül, hogy boldoggá tegye a leendő társát, adni tudjon önmagából és ezért erőfeszítéseket tesz, nem csak várja, hogy a boldogság landoljon az előszobájában.
2017. nov. 1. 10:54
 7/13 anonim ***** válasza:
Ezek így tök cuki elképzelések,csak sajna sok lány nyálasnak fog tartani.Nincs veled baj,ha így gondolkodsz,de nehéz lesz kifognod azt a csajt,aki mindezt értékeli.
2017. nov. 1. 11:01
 8/13 Heart of Darkness ***** válasza:
Szép dolog, ha fejleszteni akarod magad és az a célod, hogy a másik is boldog legyen. De ez az ajándékos dolog számomra már soknak tűnik.. Pár éve komolyan hittem ebben vagy valami hasonlóban, amikor egy lánnyal olyan november közepe körül ismerkedtem meg és mondta utána, hogy ő maga a mikuláslányom és ő az ajándékom. Sokszor viccelődtünk utána ezzel. Hát.. 7 hónap után az ajándékom elment.
2017. nov. 1. 11:29
 9/13 A kérdező kommentje:
Ezek a belső gondolataim, ezt nem feltétlen kell kimondani, bőven elég eszerint élni. Ismerkedésnél nyilván nem azzal fogok indítani, hogy figyelj, én ajándékba akarom adni magam neked.
2017. nov. 1. 12:19
 10/13 anonim ***** válasza:
73%

Kedves hozzáállás, csak ne told túl nagyon. Azért ne, mert az ajándék egy tárgy, nincsenek érzelmei, gondolatai, önértékelése és önbecsülése. Maradj ember, ne a "gazdád" határozza meg, hogy mennyit is érsz. Értem mire gondolsz, csak ezekre azért figyelj oda.

31/f

2017. nov. 1. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!