Az autó tulaját, vagy a sofőrjét büntetik meg a nem szabványos fényszórók miatt?
A páromnak van egy autója, ami amerikai gyártmány, onnan lett behozatva, a párom viszont már itthon vette, addigra már évek óta forgalomban volt itthon, minden papírja megvolt (magyar forgalmi, stb)
Azonban a fényszóró amerikai szabvàny benne.
Eddig még soha senki nem kötött bele, a kérdés elméleti, kívàncsiak vagyunk: ha én megyek valahova az autóval, és egy rendőr büntetni akar a lámpákért, akkor engem büntet meg, mert én vezettem? Vagy a páromat, mert az autó az ő tulajdona? Vagy senkit, mert rendben vannak a papírjai? Vagy mindkettőnket, biztos ami biztos?
Elvileg ha kölcsönkérek egy autót, akkor meg kellene bizonyosodnom erről is, hogy eu szabvàny a lámpa, azon túl hogy világít megfelelően? Akkor elméletben mindent át kellene néznem a kocsiban, hogy megfelelő-e műszakilag? És ha nem értek hozzá?
Vagy ezek hogy működnek?
(Tudom, hogy nem valószínű, hogy ebből gond lenne, csak kíváncsiak vagyunk, hogy tisztán elméletben hogy működik.)
Nem, nem ilyen, amúgy egy japán autó, csak amerikai modell :D még pár év kell neki az ot-ig.
Igen, szimmetrikus van neki.
Hát, köszi a válaszokat, bár nem igazán lettem okosabb, különböző dolgokat írtatok :D
Azért írtam, mert ismerős is ilyennel jár.
10-es voltam.
A többiek meg csak hallottak valamit.
"Teljesen szabályos és műszakija is van.
Világító oldal indexel együtt!"
Mi hallottunk valamit, Te nem?
Az nem index hanem szélességjelző, és amerikai piacra kötelező.
De! A kérdezőnek akkor sem lesz szabályos ha fejen áll, mert ad 1: nem aszimmetrikus, ad 2: nincs E jel benne.
Persze az más kérdés hogy itthon nem érdekel senkit, de nem szabályos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!