Nappali DRL L. E. D fényt akarok beszereltetni a kocsimba?
Most azt már tudom, hogy mik a szabályok, hogy mi kell hogy legyen rajta, miféle engedély, meg felszerelési szabályok.
Az lenne a kérdésem, hogy amikor ráadom a gyújtást, akkor csak úgy már világítani fog semmi lámpa kapcsoláskor? Olyat nem lehet, hogy csak a helyzetjelzővel együtt kapcsolódjon fel, és a tompított kor meg le?
Ez lenne a kiszemelt termék:
ha nehezen is, de többszöri olvasásra érthető..
szóval lehet, relé kérdése. nem bonyolult. megtervezed mit szeretnél, annak megfelelő üzemmódú, és érintkezőszámú relét guberálsz egy bontóban..aztán garázs, drót, szerszám, és kész.
2. E jeles 1. nem, hozzateszem sose neztek...
megoldas, nem a hjelzore kotod a megszakitas-lekapcsolas vezerlot, hanem tompitottra.
nekem direktbe is megy, kodbe is jo, bar az kicsit tobb volt, meg ejjel is jo mert alapbol szar konstrukcio a lampa, csereltem ujra is...
Értelme csak úgy van szerintem, ha gyújtáskor már kapcsol.
Az új autókon is úgy van, hogyha már bekapcsolod a helyzetjelzőt vagy a tompitottat, a DRL elalszik.
gyújtásra kapcsol igen. Ellenben nem jó a tompítottra kötni,mert szabálytalan. Helyzetjelző felkapcsolására el kell aludnia.
az más tészta, hogy 10 utólagosan felszereltből 9 hibásan van vagy feltéve, vagy bekötve.
Hasonlót szereltem fel én. Annyit tettem még hozzá, hogy kapott külön biztosítékot a cucc.
Az hogy mikor kapcosljon le, csak annak a kérdése, hogy a vezérlő szálat hova kötöd. Tompított, helyzetjelző. De akár tehenéd az indexre is, vagy külön kapcsolóra. Az hogy mi szabályos, más téma
Köszi a válaszokat! Azért kérdeztem, mert a faterom verdáját szerettem volna kicsit esztétikusabbá tenni, és megkímélni a fogyasztásoktól. De ő annyira régimódi, hogy városban soha se kapcsol lámpát semmiet. A LED-ekkel nem lenne baja, csak az hogy gyujtáskor már ég. Nekem bejönne, de ő nem hiszi el hogy semmit nem fogyaszt szinte, és sokkal jobban meg lehetne spórolni a tompított meg helyzetjelző fogyasztását.
Elég nehéz a dolgom vele, na mindegy! :(
az enyem akkor kapcsol, ha indul a motor (generatorra)
tompitottan jobb, pl borus ido, de tompitott nappal nem segit, minek?
de jobb ha hatul is vilagitasz, na ezert van igy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!