Fiat Uno II-mben elmentek a fényszórók. Nem kapnak delejt. Valami ötlet?
Volt, hogy egy vasúti átkelőn kicsit gyorsabban mentem át és elaludtak a lámpák, csak a helyzetjelző ment. Kicsit később viszont visszajött. Ugyan ez történt ma is azzal a különbséggel, hogy reggeli indításnál felkapcsoltam majd szinte rögtön el is ment, majd miután visszajött később végleg el is ment.
Megnéztem a bajuszkapcsolók jók és a műszerfal alatti relék is kapcsolnak. Legalább is fülre. Megmértem a lámpákra már nem jut ki a delej, tehát nem a test rossz és az olvadó biztik se rosszak.
Se a tompított, se a reflektor nem megy, így a relé előtti betápra gyanakszom. Vagy
Nehéz hozzáférni a biztitáblához, amin a relék vannak így csak akkor esnék neki ha jónak találjátok a sejtésem. Azt viszont nem tudom, hogy a relékhez hol van elosztva a kapcsolt áram, honnan jön a betáp. Valaki tudna segíteni?
érintkezési hiba!
a kapcsolónál, vezetéknél, ha egyszerre mind a kettő, akkor fényszórósarunál nem valószínű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!