Mi a véleményetek a Simson motorokról? Jöhet minden tapasztalat, nekem a Simson Enduro tetszik a legjobban, nem értek a Simsonok-hoz, robogós vagyok, de lehet hogy Simson-ra cserélem, de nem tudom hogy jó ötlet e vagy sem.
A Simson egy öreg motor, régi konstrukció, nem arra való, hogy gyilkolják, ahhoz vannak modernebb gépek nagyobb teljesítménnyel!
A jelenleg a piacon kapható Simsonok között csak elvétve van gyári enduró, a legtöbb házilag sufnituningolt N-es moci. A legfeltűnőbb az ívelt a fékpedál, ha ilyent látsz, akkor csak egy gagyi másolat!
Ez a sima pedál:
Ilyen a enduróé:
Persze az igényesek megvehetik, de erre nem költ senki sem!
Itt egy kamu enduro:
Ívelt fék, hiányzó merevítés a vázról, hogy csak a legfeltűnőbbeket említsem. Az elektronikus gyújtás hiányát elsőre nem veszed észre.
Azért egy Simsont venni a robogó mellé nem olyan nagy költség. Ìgy eldöntheted, hogy melyik menjen.
Szerintem a kamuendùró is teljesen jó. Gondolom nem mutogatni veszed. A Simsonnál én inkább arra ügyelnék, hogy legyen 4sebességes. Legyen esztétikailag jó, és ne lógjon rajta semmi.
Imádom a Simsonokat! :)) a kedvencem. Most csinálom a jogsit, ha kész van venni fogok egyet! :)
Annyira vàrom már.minden álmom hogy meglegyen végre :D
És én is Enduro-n gondolkodom , nagyon tetszik.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!