A Gumball3000 rally-ban, hogy a p*csába bírják az úton tartani az autót és úgy száguldozni?
Figyelt kérdés
Ezt nem értem, ezt légyszíves aki tudja, leírhatná, nem bírom felfogni,hogy olyan közúton száguldoznak 190-el, amelyeken más 120-al is fejre állt már. Hogy is van ez?
Van valamilyen vizsga/teszt, amely azt ellenőrzi, hogy mennyire vagy vérprofi a vezetésben? Ezt nem értem. Mert gondolom zöldfülűeket nem engednek versenyezni.
2017. nov. 7. 19:15
1/3 anonim válasza:
Bárkit engednek versenyezni, mert az lényegében egy illegális verseny.
Amúgy az esetek jórészében nem túl nehéz az úton tartani 200-nál az autót még Magyarországi autópályákon se. S ugye nem is 15 éves kombi BMW-vel nyomják ők, hanem eléggé profi s még annál is drágább autókkal
2/3 A kérdező kommentje:
Értem, hát én meg azt hittem, hogy van valamilyen teszt előtte vagy valami. Hallottam már olyat, hogy 120-nál fejre álltak olyan utakon, ahol ezek 190-el repesztenek. Azért kérdeztem, hogy ezek ilyen profi, tapasztalt sofőrök, vagy, hogy, hogyan is működik ez
2017. nov. 7. 19:31
3/3 anonim válasza:
Nem profik, csak gazdagok (és nyilván a legtöbbnek azért már van tapasztalata a hasonló autókkal). De ők is ugyanúgy fejre állnak, ha elszámolják a kanyart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!