Mi csinál a rendőr, ha jogsi nélkül vezetek? (Többi lent. )
Jogsim sincs, forgalmi lejárt és más nevén van a kocsi(anyámén).
Kocsit gyakorlatilag arra szoktam használni, hogy megyek a lakótelepen egy kicsit(de szabályosan) majd lefordulok a susnyáshoz és ott nyomom neki meg farolgatok.
-Félek, hogy valaki kihívja rám a rendőröket emiatt, van rá esély?
-Ha megtörténik, hogy megállít a rendőr vagy feljelentik rendszám alapján akkor mi történik, mennyi a bírság?
-Illetve mennyire veszik komolyan itthon ezt a rendőrök?
-Ha rajta van a rendszám és úgy parkoltatom a közúton akkor abból lehet valami? (Láttam egy kocsit ami a közúton parkolt gondolom lejárt a forgalmija és rajta volt, hogy a kocsit elszállítják valahányadikán, de a kocsi még azóta is ott áll és a dátum szerint amit rá írtak már vagy 6 hónapja elkellet volna vinni)
Tudom, hogy a szemetek be ez egy rossz dolog de nem bírom ki hogy ne vezessek és olyan helyen csinálom ahol nem veszélyeztettek senkit, mi hamarabb abba hagyom csak gyűjtöm a pénzemet és még nem gyült össze
Megtanítasz faralgatni? Gondolom vezetni is tudsz, megtanítasz? 2 éve van jogsim, de tudásom az nincs nem is érzem a járgányt.
90 ezer a bírság, 2 év eltiltás és forgalmit ugyan nem veszik el, de megbüntetnek azért is 20 ezer környékén ( attól függ mióta nincs műszaki ) ha van rendszám parkolásért nem pofázhatnak. :)
Mi az, hogy mennyire veszik komolyan "a rendőrök"?
Törvény és szabály vannak, amit be kell tartani és be kell tartatni.
Első a felelőtlenség, amely erkölcsi normaszegés, jogkövetkezménnyel nem jár.
Vezetői engedély hiánya,
lejárt, azaz érvénytelen forgalmi engedély,... szabálysértésekre kiszabandó bírságok, amik jogkövetkezményekkel járnak...
A pénzgyűjtésnek ehhez magatartáshoz semmi köze.
Egyik iymerosom 80ezer ftos kocsikkal jarkal a varosban tobbszor is megallitota a rendorseg es meg mindig ugyan olyan vigan es veszelyeyen hajt át a piros lámpákon...
A pelda amit irtam, auto elszallitas.
Itt van 2 pelda hogy mennyire erdekli a rendoroket a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!