Elnézi-e a rendőr ha A1-es (125cm3) jogsival 150cm3 robogót vezetek rendezet érvényes okmányokkal? vagy mit csinál?
Csak 25cm3 a különbség!
Ez lehet,csak tudod senkit nem érdekel ha a jogsid -tól -ig szól!ha az -ig fölött van jogosan megcsesznek!Nem fogjavrendőrt velőig hatni "hogy de há' csak ennyi a különbség"
Nincs olyan, hogy "csak ennyi a különbség".
Ha egy betonkockával a lábadon beleállítalak egy víztartályba, és az orrod 164 cm magasan van, akkor 165 cm vízszintnél épp úgy megfulladsz, mint 3 méternél... pedig a víz is lehetne elnézőbb, csak 1 centi a különbség.
Persze hogy elnézi, sőtt mondja hogy gyere holnap is. Csak ad ma is egy csekket meg holnap is majd. :)
Egyébbként ezen már én is gondolkodtam.
Autó jogsit se ugy kapsz hogy csak 1,4-est vezethetsz.
személyautó és kész, mindegy mekkora a motor. Lehet 4000-s is, ami ugye nem ugyan ugy megy, nem is biztos hogy tudod uralni, mégis jó a jogsid rá.
Ha robogó, miért nem mindegy hogy 50, vagy 150m3?
Mert azt értem hogy nagymotor egészen más, más jogsi kell hozzá, de ebben az esetben nem értelmes a törvény. Sajnos ennek ellenére van, mint oly sok más rossz törvény is. Így sajna megbüntet, mert megbüntethet, és a pénzbehajtás a lényeg. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!