Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha a rendőr nem kérheti el a...

Yoshimitcu kérdése:

Ha a rendőr nem kérheti el a befizetett biztosítás csekket, hogy ellenőrzi hogy van e érvényes biztosítás a kocsin?

Figyelt kérdés
2014. máj. 17. 15:32
 1/8 anonim ***** válasza:
60%

Miért ne kérhetné el? Le kell ellenőrizze, hogy van e biztosításod, ahhoz meg el kell kérnie. CSak ha nincs nálad akkor nem büntethet meg, mint régen, hogy otthon hagytad a csekket.

A nyilvántartásukból nézik meg. Amikor beütik a rendszámodat arról mindent kiad, még a biztosítást is. Ha nincs megy a büntetés.

2014. máj. 17. 17:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Kitől hallottad, hogy nem kérheti el?
2014. máj. 17. 18:40
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

úgy ellenőrzi, hogy elkéri. na, akkor mondd, hogy ehhez nincs joga, meg különben is, neked jogaid vannak.

aztán ne csodálkozz semmin.

(amit kér a rendőr, oda kell adni, megnézi, visszaadja, oszt jónapot. ez ilyen eccerű)

2014. máj. 17. 20:23
 4/8 anonim ***** válasza:

A rendőr már valóban nem kérhet csekket, mert nincsen köze a befizetéshez.

A biztosítótól kapott igazolásnak kell nálad lennie.

2014. máj. 17. 21:12
 5/8 anonim ***** válasza:

"A biztosítótól kapott igazolásnak kell

nálad lennie."

és ha nekem csekkem van?

2014. máj. 18. 04:11
 6/8 anonim válasza:
A rendőr nem fog csekket kérni. Azt fogja mondani, hogy igazold az érvényes biztosításod meglétét és neked az a dolgod, hogy ezt hitelt érdemlő módon megtedd. Az csak részletkérdés már, hogy ezt mi módon igazolod.
2014. máj. 18. 11:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Engem igazoltattak, akkor a rendőr beszólt a központba, hogy ellenőrizék le a rendszámot.

Bediktálta és egy pár másodperc múlva jött a válasz, "Minden rendben, nincs körözés és van érvénes biztosítás."

Mert, hát ugye semeddig sem tart kreálni egy olyan sárga csekket, így meg biztos az infó.

2014. máj. 21. 06:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Kapsz egy papírt, ha befizetted a bitosítás díját, arról, hogy meddig érvényes biztosításod van a kocsira..

Ezt a papírt kaphatond elektronikusan is, kinyomtatod, a forgalmi mellé teszed, oszt csókolom..( nekem így van)

A csekkett elkérheti, de tőlem speciel kérhetné, mert átutalással fizetem a kgfb-t

2014. máj. 23. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!