Ha a rendőr nem kérheti el a befizetett biztosítás csekket, hogy ellenőrzi hogy van e érvényes biztosítás a kocsin?
Miért ne kérhetné el? Le kell ellenőrizze, hogy van e biztosításod, ahhoz meg el kell kérnie. CSak ha nincs nálad akkor nem büntethet meg, mint régen, hogy otthon hagytad a csekket.
A nyilvántartásukból nézik meg. Amikor beütik a rendszámodat arról mindent kiad, még a biztosítást is. Ha nincs megy a büntetés.
úgy ellenőrzi, hogy elkéri. na, akkor mondd, hogy ehhez nincs joga, meg különben is, neked jogaid vannak.
aztán ne csodálkozz semmin.
(amit kér a rendőr, oda kell adni, megnézi, visszaadja, oszt jónapot. ez ilyen eccerű)
A rendőr már valóban nem kérhet csekket, mert nincsen köze a befizetéshez.
A biztosítótól kapott igazolásnak kell nálad lennie.
"A biztosítótól kapott igazolásnak kell
nálad lennie."
és ha nekem csekkem van?
Engem igazoltattak, akkor a rendőr beszólt a központba, hogy ellenőrizék le a rendszámot.
Bediktálta és egy pár másodperc múlva jött a válasz, "Minden rendben, nincs körözés és van érvénes biztosítás."
Mert, hát ugye semeddig sem tart kreálni egy olyan sárga csekket, így meg biztos az infó.
Kapsz egy papírt, ha befizetted a bitosítás díját, arról, hogy meddig érvényes biztosításod van a kocsira..
Ezt a papírt kaphatond elektronikusan is, kinyomtatod, a forgalmi mellé teszed, oszt csókolom..( nekem így van)
A csekkett elkérheti, de tőlem speciel kérhetné, mert átutalással fizetem a kgfb-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!